Antena Meniu Search
x

Horoscop iulie 2022 Balanţă. Mercur intră în casa muncii

Horoscop iulie 2022 Balanţă. La începutul lunii iulie, există multă pasiune în aer. Marte îți activează viața romantică începând cu 5 iulie, în timp ce Mercur intră în casa muncii și a rutinei în aceeași zi, așa că te-ai putea trezi îmbinând munca și distracția.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 16:53

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop iulie 2022 Balanţă - Shutterstock

Familia și casa sunt motivele centrale din mintea ta mai ales când se petrece Luna Plină din 13 iulie. Ar putea avea loc o formă de reuniune emoțională, o revelație familială sau dezvăluirea unui secret păstrat de mult timp. S-ar putea să existe manigestări emoționante, dar toată lumea va avea de câștigat în cele din urmă.

Horoscop bani iulie 2022 Balanţă

Pe 17 iulie, când Venus își schimbă semnul zodiacal și intră în casa profesiei, vei avea parte de o perioadă excelentă pentru interviuri, prezentări sau orice activități profesionale. Prin urmare este momentul să strălucești și să îți demonstrezi abilitățile.

Horoscop dragoste iulie 2022 Balanţă

Pe acelaşi subiect

Mercur intră în casa aspectelor sociale pe 19 iulie, aprinzându-ți interacțiunile și energizându-ți procesele de gândire. Soarele îi urmează câteva zile mai târziu, iar o săptămână mai târziu, te poți bucura de o Lună Nouă în această casă din astrograma ta. A face noi cunoștințe sau contacte pentru afaceri reprezintă modul ideal de a profita de această Lună Nouă.

Dar nu uiți că Jupiter devine retrograd în în casa iubirii și a dragostei pe 28 iulie, în aceeași zi cu Luna Nouă. Deoarece această energie ar putea să te facă temporar să pari distant, ai mare grijă să îți asiguri partenerul și să îl întâmpini cu multă dragoste și atenție suplimentară.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop iulie 2022 Balanţă. Mercur intră în casa muncii