Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Rac. Alegeri dificile în plan profesional

Horoscop aprilie 2022 Rac. Cariera ta și costul ei pentru viața de familie sunt teme importante în aprilie. Luna Nouă aflată chiar în cel mai înalt punct al hărți tale, pe 1 aprilie, îți evidențiază ambițiile și dorința de a progresa, dar ești conștient că, mergând înainte la locul de muncă, pierzi în alte domenii ale vieții.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:39

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Rac - Shutterstock

Schimbarea de zodie a lui Venus pe 5 aprilie te va ajuta dacă în prezent ești nevoit să faci naveta pe distanțe lungi sau cauți să lucrezi la distanță. Mercur te va ajuta și el, pe 10 aprilie, oferindu-ți puterea de a gândi obiectiv la planurile tale pe termen lung, mai degrabă decât să ai planurile influențate de emoții.

Horoscop bani aprilie 2022 Rac

Idei noi, credințe noi, cunoștințe noi și tradiții noi vor apărea la jumătatea lunii, în special în timpul conjuncției Jupiter-Neptun din 12 aprilie. Va trebui să ieși din zona ta de confort, dar sosirea lui Marte în această zonă a hărții tale natale, două zile mai târziu, îți va da curajul de care ai nevoie. În timp ce încă experimentezi uimirea și mirarea a ceva nou, Luna Plină strălucește din casa familiei pe 16 aprilie. Echilibrul dintre viața profesională și cea privată este încă o problemă, iar acesta ar putea fi momentul unei alegeri dificile.

Horoscop dragoste aprilie 2022 Rac

Pe acelaşi subiect

Din fericire, Soarele își schimbă zodia pe 19 aprilie, inundându-ți mintea cu optimism și posibilități. Obiectivele tale par realizabile acum, susținute de pozitivitatea Soarelui. Aprilie se încheie cu o puternică Eclipsă de Soare care ar putea totuși să forțeze o schimbare de direcție spre obiectivele tale. Încearcă să îți păstrezi calmul. Chiar dacă noul tău traseu implică unele ocolișuri, tot vei ajunge acolo unde trebuie să ajungi.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Rac. Alegeri dificile în plan profesional