Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Fecioară. Luna Plină aduce energii puternice în dragoste

Horoscop aprilie 2022 Fecioară. Luna Nouă se petrece în zona ta de auto-îmbunătățire ceea ce îți aduce un plus de optimis pe care îl vei purta pentru câteva zile. Să știi că ești iubit, chiar și în cele mai dificile momente ale vieții.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:42

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Fecioară - Shutterstock

Eclipsa de Soare din 30 aprilie readuce acest mesaj cu vârf și îndesat. Înveți că este în regulă să te simți nesigur și să nu știi acum ce îți poate aduce ziua de mâine, lasă purtat de curent.

Horoscop bani aprilie 2022 Fecioară

Așteaptă-te să te simți destul de emoțional în ceea ce privește banii și valorile tale cele mai dragi pe 16 aprilie. Aceasta este o energie puternică de Lună Plină, care te-ar putea lăsa să te simți neajutorat sau nesigur.Vestea bună este că schimbarea de zodie a Soarelui pe 19 aprilie îți redă încrederea și te îndeamnă din nou să ieși din zona de confort. Mesajul predominant aici este că permiți ca viața ta să devină rutinieră și mult prea previzibilă.

Horoscop dragoste aprilie 2022 Fecioară

Pe acelaşi subiect

Venus schimbă semnul zodiacal și luminează casa iubirii din harta ta pe 5 aprilie, care este un semn excelent pentru o relație pe termen lung sau chiar pentru întâlniri, dacă ești singur. Schimbarea de zodie a lui Mercur pe 10 aprilie este și ea interesantă, planeta ta guvernatoare împingându-te să ieși din zona de confort și încurajând aventura.

Conjuncția dintre Jupiter-Neptun din 12 aprilie are loc în semnul tău opus și evidențiază legăturile karmice și spirituale pe care le ai cu partenerul tău și cu alte persoane care îți sunt apropiate. Timpul petrecut acum investigând familia te va inspira, mai ales când Marte se va muta și el în această zonă a hărții tale, pe 14 aprilie.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Fecioară. Luna Plină aduce energii puternice în dragoste