Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Săgetător. Mai mult timp liber pentru familie

Horoscop aprilie 2022 Săgetător. Luna aprilie începe într-o notă jucăușă, mai ales în timpul Lunii Noi din 1 aprilie. Probabil că vei avea mai mult timp liber decât în mod normal în această primă săptămână, așa că profită din plin de el, dedicându-ți timpul hobby-urilor și alături de oamenii apropiați.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:46

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Săgetător - Shutterstock

Venus îți luminează casa familiei începând cu 5 aprilie, ajutându-te să îți creezi amintiri deosebite acasă și să te bucuri de o perioadă de fericire familială în mare parte distractivă. Între timp, Mercur își schimbă și el zodia, permițându-ți să gândești într-un mod mai organizat și mai ordonat, ceea ce este excelent pentru a rezolva lucrurile și pentru a-ți restrânge lista de sarcini de făcut.

Horoscop bani aprilie 2022 Săgetător

Luna Plină din 16 aprilie este un moment foarte aglomerat și s-ar putea să te simți grăbit, cu prea mulți oameni care așteaptă prea mult de la tine. Cere ajutor de la ceilalți, nu ești doar tu responsabil.

Presiunea la care ești supus ar putea ajunge la un punct culminant în timpul Eclipsei de Soare din 30 aprilie. Având loc în casa sinelui, aceasta evidențiază fără echivoc modul în care sănătatea ta poate avea de suferit din cauza stresului. Ia măsuri acum pentru a-ți pune propria bunăstare în centrul listei de priorități.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste aprilie 2022 Săgetător

Familia ta este cea care intră în centrul atenției în timpul conjuncției Jupiter-Neptun din 12 aprilie, dar nu neapărat familia ta de proveniență. Ești încurajat acum să îți cauți grupul de suflet, poate cu ajutorul meditației, așa că cineva care nu are legătură cu tine poate deveni brusc foarte important în viața ta de zi cu zi.

Ferește-te însă de certuri în rândul familiei tale de aici și de acum când Marte se va muta în această zonă a hărții tale pe 14 aprilie. Nu stabili prea multe reguli sau restricții, permite-le celor dragi să fie ei înșiși.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Săgetător. Mai mult timp liber pentru familie