Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Gemeni. Mult succes în cariera profesională

Horoscop aprilie 2022 Gemeni. Este un început de aprilie cu o nouă energie pentru tine. Luna Nouă sociabilă de pe 1 aprilie încurajează petrecerile, precum și o mulțime de interacțiuni prietenoase și sociabile cu oameni vechi și noi.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:37

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Gemeni - Shutterstock

Când Venus își schimbă semnul pe 5 aprilie, veți putea, de asemenea, îți poți folosi farmecul pentru a te ajuta să progresezi la locul de muncă.

Horoscop bani aprilie 2022 Gemeni

Mercur, planeta care vă guvernează, își schimbă semnul zodiacal pe 10 aprilie și introduce o perioadă mai intuitivă, psihică și intens spirituală, în care s-ar putea să ai parte de evenimente ciudate.

Două zile mai târziu, pe 12 aprilie, conjuncția Jupiter-Neptun îți aduce un imens sentiment de chemare sau vocație. Vei avea brusc nevoie să fii sigur că cariera ta este valoroasă sau că face o diferență în viața celorlalți. Acest lucru poate implica o îndepărtare destul de radicală de cariera ta actuală, dar cu sosirea lui Marte în această zonă a hărții tale pe 14 aprilie, ești reasigurat că noile tale ambiții sunt realizabile.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste aprilie 2022 Gemeni

Totuși, acest tip de decizii mari nu vin fără un cost emoțional, iar Luna Plină din 16 aprilie te poate găsi în situația de a-ți pune în discuție alegerile, poate te simți speriat și anxios. Pluto devine retrograd în casa dezvoltării pe 29 aprilie, ceea ce te va ajuta să înțelegi exact de ce este nevoie de această transformare din viața ta.

A doua zi, Eclipsa de Soare are loc în zona cea mai spirituală a hărții tale, iar tu vei recunoaște că ceva trebuie să se schimbe. Ți-ai găsit chemarea! Tot ce îți trebuie acum este curajul de a o pune în aplicare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Gemeni. Mult succes în cariera profesională