Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Peşti. O perioadă magică pentru viața amoroasă

Horoscop aprilie 2022 Peşti. Cu o Lună Nouă în casa banilor, luna aprilie pare să înceapă cu o vibrație favorabilă și practică, bună pentru a munci din greu și pentru a culege roadele.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:55

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Peşti - Shutterstock

Venus se mută în Pești pe 5 aprilie, ceea ce reprezintă o perioadă magică pentru viața ta amoroasă, fie că ești în prezent singur sau într-o relație. Stima ta de sine este sporită, iar tu îți vei cunoaște și înțelege propria valoare.

Horoscop bani aprilie 2022 Peşti

Acest sentiment de sine în creștere este conectat și cu conjuncția Jupiter și Neptun în propriul semn, pe 12 aprilie. Acesta este unul dintre cele mai semnificative evenimente astrologice din viața ta și este foarte posibil să te simți copleșit, emoțional sau spiritual, de influențele pe care le simți. Această conjuncție astrologică te înalță și te inspiră și îți arată cine ai fost menit să fii. Cu Marte sosind în Pești doar două zile mai târziu, este timpul să acționezi și să te ridici cu fruntea sus cu empatia, sensibilitatea și profunzimea ta psihică.

Horoscop dragoste aprilie 2022 Peşti

Pe acelaşi subiect

Așteaptă-te la emoții puternice în preajma Lunii Pline din 16 aprilie, pentru că încă te vei împăca cu această schimbare profundă și cu acceptarea mult așteptată a propriei tale naturi.

Luna aprilie se încheie cu o puternică Eclipsă de Soare în casa comunicării. Deși s-ar putea să te lupți în această perioadă cu bârfele, zvonurile sau cu minciunile, sarcina ta este să treci cu putere prin conflictul comunicării înșelătoare și să spui adevărul tău, tare și clar.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Peşti. O perioadă magică pentru viața amoroasă