Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Vărsător. Veşti bune în privinţa aspectelor financiare

Horoscop aprilie 2022 Vărsător. Luna Nouă foarte aglomerată din 1 aprilie te găsește în mijlocul acțiunii, dar te bucuri că ai multe de făcut. De la prietenii, la muncă și viața personală, ai ceva în desfășurare tot timpul.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:53

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Vărsător - Shutterstock

Odată cu plecarea lui Venus din semnul tău pe 5 aprilie, accentul acestei planete se mută în zona banilor. Acestea sunt vești bune dacă îți place să faci cumpărături; vești nu atât de bune dacă te lupți cu finanțele și trebuie să respecți un buget. Din fericire, schimbarea semnului zodiacal a lui Mercur, pe 10 aprilie, este o influență stabilizatoare, care îndeamnă la o gândire atentă și la o mai bună planificare pe termen lung, atât în ceea ce privește banii, cât și orice altceva.

Horoscop bani aprilie 2022 Vărsător

Într-adevăr, relația ta cu banii și abundența este pe cale să se transforme, în special în timpul energiilor intense ale conjuncției Jupiter-Neptun din 12 aprilie. Înveți că ești binecuvântat în multe alte moduri decât cel material, iar "atitudinea ta de recunoștință" invită și mai multe astfel de binecuvântări în viața ta.

Sosirea lui Marte în casa banilor, două zile mai târziu, este un impuls practic pentru finanțele tale. Așteaptă-te ca schimbarea ta de mentalitate să continue în timpul Lunii pline din 16 aprilie - folosește această energie pentru a călători dacă poți, deoarece te așteaptă experiențe revelatoare.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste aprilie 2022 Vărsător

Eclipsa Solară care încheie luna aprilie pe 30 se referă la destabilizarea rutinei și are loc în zona ta de securitate emoțională, așa că te poți aștepta să simți o pierdere bruscă și destul de dramatică a încrederii în acest moment. Nu intra în panică, acest lucru se întâmplă cu un motiv. Există ceva ce trebuie să înveți înainte de a-ți restabili echilibrul.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Vărsător. Veşti bune în privinţa aspectelor financiare