Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Scorpion. Mercur intră în casa dragostei

Horoscop aprilie 2022 Scorpion. Organizează-te din timp în aprilie, dacă poți, pentru că te așteaptă niște energii tumultoase. Luna Nouă din 1 aprilie este un moment bun pentru a te elibera, a face loc în programul tău și a te ocupa de orice sarcini rutiniere, cât încă mai poți.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:45

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Scorpion - Shutterstock

Conjuncția dintre Jupiter și Neptun, pe 12 aprilie, îți atinge sufletul și te face să te întrebi dacă nu cumva există mai mult decât atât în viață. Având loc în zona riscurilor și a provocărilor, această energie, deși în ultimă instanță spirituală, se poate simți destul de deranjantă și tulburătoare.

Horoscop bani aprilie 2022 Scorpion

Când Marte ajunge și el în această zonă, pe 14 aprilie, te poți simți împins să faci schimbări impulsive în viață, fără să înțelegi cu adevărat de ce. Discută lucrurile cu cineva în care ai încredere înainte de a face ceva ce nu poți anula mai târziu. Luna Plină din 16 aprilie te poate găsi făcând mai multe sacrificii decât este necesar sau încercând să fii totul pentru oameni, într-un mod care te epuizează. Este important să primești sprijin atunci când ai nevoie de el.

Horoscop dragoste aprilie 2022 Scorpion

Pe acelaşi subiect

La începutul lunii, energiile sunt destul de degajate, mai ales atunci când Venus își schimbă semnul zodiacal și se mută în casa bucuriei din harta ta, pe 5 aprilie; urmată cinci zile mai târziu de sosirea lui Mercur în casa dragostei. Acest lucru este foarte benefic pentru viața ta amoroasă și pentru stima ta de sine în general.

Pe 19 aprilie, Soarele își schimbă zodia și ajunge în casa iubirii, oferindu-ți un respiro în timpul căruia te vei simți iubit, susținut și îngrijit. Cu toate acestea, Eclipsa de Soare din 30 aprilie ar putea să îți zguduie cea mai importantă relație, dezvăluind lucruri care o vor schimba pentru totdeauna. Fii curajos și vorbește din inimă în timpul a ceea ce ar putea fi o discuție agitată.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Scorpion. Mercur intră în casa dragostei