Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Leu. Surprize la serviciu şi decizii importante în dragoste

Horoscop aprilie 2022 Rac. Încearcă să ieși din zona ta de confort în prima săptămână din aprilie. Luna Nouă din 1 aprilie încurajează cu siguranță acest lucru. Între timp, nu fii prea dur cu tine. Poți fi foarte autocritic uneori, dar schimbarea de zodie a lui Venus de pe 5 aprilie te va ajuta să îți arăți mai multă compasiune.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:40

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Leu - Shutterstock

Dacă ești în căutarea unui impuls în carieră, privește sosirea lui Mercur în această zonă a hărții tale pe 10 aprilie și profită de această energie pentru a te putea exprima mai bine la locul de muncă și la orice interviu sau test.

Horoscop bani aprilie 2022 Leu

Dorința ta de a fi cea mai bună persoană primește un impuls pe 12 aprilie, când are loc conjuncția Jupiter-Neptun în casa perfecțiunii. Cu Marte sosind și el aici ești o forță a posibilităților la mijlocul lui aprilie, poți fi oricine vrei să fii. Totuși, asumarea a prea multe responsabilități ar putea duce la stres și epuizare, mai ales în timpul Lunii pline din 16 aprilie. Alocă timp pentru odihnă și relaxare. Sosirea Soarelui în casa carierei pe 19 aprilie te va ajuta să ai o abordare mai sănătoasă a muncii tale.

Acest lucru este important, deoarece Eclipsa de Soare din 30 aprilie are loc, de asemenea, în zona carierei. Șocurile și surprizele de la locul de muncă te pot împinge pe neașteptate în lumina reflectoarelor, iar tu vei avea nevoie de toată încrederea în tine însuți pentru a face față. Treci cu putere peste orice îți aruncă în cale universul, pentru că, în cele din urmă, aceasta este o șansă de a arăta cât de capabil ești.

Pe acelaşi subiect

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Leu. Surprize la serviciu şi decizii importante în dragoste