Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Berbec. Iubire puternică şi decizii luate din dragoste

Horoscop aprilie 2022 Berbec. Luna Nouă în Berbec de pe 1 aprilie evidențiază tot ce este mai bun din natura ta dinamică și dornică de acțiune, iar acesta este un moment în care poți lua măsuri majore și decisive în mai multe domenii ale vieții tale.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:33

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Berbec - Shutterstock

Te vei simți mai reflexiv și mai puțin orientat spre acțiune atunci când Venus își schimbă semnul pe 5 aprilie, așa că nu exagera cu viața socială.

Horoscop bani aprilie 2022 Berbec

Sosirea lui Mercur în zona banilor din harta ta, pe 10 aprilie, este un impuls binevenit pentru abilitățile tale monetare și îți permite să faci alegeri materiale inteligente. Dar în viață există mai mult decât bani, așa cum ești pe cale să experimentezi, grație conjuncției intens Jupiter-Neptun din 12 aprilie.

Această energie planetară rară și magică îți deschide inima și mintea către experiențe emoționale, spirituale pe care nu le poți explica. Planeta ta guvernatoare, Marte, se mută în acest sector al hărții tale doar două zile mai târziu, așa că te poți aștepta să simți această energie destul de profund.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste aprilie 2022 Berbec

Între timp, Luna Plină din 16 aprilie are loc în casa iubirii, ceea ce determină unele conversații destul de serioase și pline de emoții cu partenerul. Pe 19 aprilie, Soarele urmează exemplul lui Mercur și se deplasează în zona ta monetară, aducând vești financiare bune pentru câteva zile.

Cu toate acestea, luna aprilie se încheie cu o puternică Eclipsă de Soare în aceeași zonă a hărții tale. Șocurile și tulburările financiare pot fi dureroase, dar, în cele din urmă, înveți să te concentrezi mai degrabă pe bunurile tale imateriale decât pe cele materiale.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Berbec. Iubire puternică şi decizii luate din dragoste