Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Capricorn. Comunicarea devine mult mai ușoară

Horoscop aprilie 2022 Capricorn. Aprilie începe cu o Lună Nouă stabilizatoare pe 1, care va fi binevenită mai ales dacă ai fost foarte ocupat sau stresat acasă, ocupându-te de interminabilele probleme casnice. 

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:51

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Capricorn - Shutterstock

Comunicarea devine mult mai ușoară atunci când Venus își schimbă zodia pe 5 aprilie, iar tu te vei bucura și de schimbarea de semn zodiacal a lui Mercur, pe 10 aprilie, deoarece aceasta îți accelerează gândirea și te ajută să fii mai creativ.

Horoscop bani aprilie 2022 Capricorn

Cu toate acestea, ceva profund se întâmplă în fundal, care ar putea ieși la iveală în timpul conjuncției dintre Jupiter și Neptun, pe 12 aprilie. Ți se cere să îți asumi un rol de lider în și s-ar putea ca inițial să te lupți să accepți acest lucru. Este o provocare pentru tine să te afli într-o astfel de poziție.

Cu toate acestea, atunci când Marte va sosi în această zonă a hărții tale două zile mai târziu, vei simți un impuls inconfundabil de a-i ajuta pe oameni să-și înțeleagă mai bine experiențele. A vorbi despre propria ta cale este o modalitate prin care îi poți ghida pe ceilalți. Afacerile ca de obicei pot fi suspendate în timpul Lunii Pline emoționale din casa carierei pe 16 aprilie, mai ales dacă începi să te întrebi care este adevăratul scop al muncii tale.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste aprilie 2022 Capricorn

Nu este niciodată prea târziu pentru o schimbare de direcție. De obicei, tânjești după stabilitate, dar energiile din jurul Eclipsei de Soare din 30 aprilie îți arată că prea multă stabilitate poate fi un lucru foarte rău. Nu ezita să faci schimbări impulsive, fie că este vorba de munca ta sau de direcția vieții tale. Ascultă-ți instinctele, mai degrabă decât să încerci să raționalizezi.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Capricorn. Comunicarea devine mult mai ușoară