Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Taur. Explozie de energie bună şi optimism

Horoscop aprilie 2022 Taur. Luna Nouă din 1 aprilie te găsește într-o stare de spirit reflexivă. Probabil că vei dori să petreci ceva timp singur, căutând liniște și pace pentru câteva zile.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:36

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Taur - Shutterstock

Totuși, firea ta amabilă în mod natural revine pe 5 aprilie, când Venus, planeta care te guvernează, își schimbă semnul și se mută în casa prietenilor. Acesta este un moment bun pentru a-ți extinde cercul social, mai ales după ce Mercur se mută în semnul tău pe 10 aprilie, încurajându-ți dragostea pentru conversație.

Horoscop bani aprilie 2022 Taur

Conexiunile tale cu lumea, prieteniile tale, și nu numai sunt, de asemenea, evidențiate de conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie. Această energie te îndeamnă să lucrezi pentru beneficiul colectiv al oamenilor și îți scoate la iveală latura umanitară. Odată ce Marte se va muta și el în această zonă a hărții tale, două zile mai târziu, te vei simți impulsionat să faci o diferență reală.

Horoscop dragoste aprilie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Ai grijă să nu vă fortezi prea tare. Luna Plină strălucește din casa grijei de sine pe 16 aprilie, amintindu-ți că nu îi poți ajuta pe alții dacă nu ai avut deja grijă de tine. Sosirea Soarelui în Taur, pe 19 aprilie, aduce o explozie a energiei pozitive și a optimismului pentru tine, iar în această perioadă te vei simți mulțumit și în siguranță în propria piele. Pregătește-te însă să îți fie zdruncinată încrederea sau sentimentul de identitate pe 30 aprilie, când se petrece Eclipsa de Soare în Taur.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Taur. Explozie de energie bună şi optimism