Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2022 Balanţă. Un moment bun pentru a redescoperi magia în relația amoroasă

Horoscop aprilie 2022 Balanţă. Există o mulțime de promisiuni romantice în astrograma ta la începutul lunii aprilie, în special cu Luna Nouă în Berbec, pe 1 aprilie.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 22:43

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2022 Balanţă - Shutterstock

Este un moment bun pentru întâlniri sau pentru a redescoperi magia într-o relație deja existentă.Cu toate acestea, atunci când Venus își schimbă semnul zodiacal pe 5 aprilie, vei dori să te concentrezi mai mult pe propria bunăstare emoțională și psihologică. Sănătatea mentală contează, așa că ia măsuri pentru a te detensiona și a-ți acorda puțin spațiu.

Horoscop bani aprilie 2022 Balanţă

Este posibil să începi să simți îndoieli sau o lipsă de încredere atunci când Mercur își schimbă zodia pe 10 aprilie, dar nu-ți face griji, este doar un hop temporar. Doar două zile mai târziu, conjuncția dintre Jupiter și Neptun inundă zona de bunăstare a hărții tale cu compasiune, iubire, lumină și o spiritualitate. Lucrurile vor începe să aibă sens acum într-un mod în care nu au mai avut până acum.

Horoscop dragoste aprilie 2022 Balanţă

Pe acelaşi subiect

Marte se îndreaptă spre acea zonă a hărții tale pe 14 aprilie, susținându-ți sănătatea mentală, iar Luna Plină în Balanță de pe 16 aprilie este cireașa de pe tort! Ar trebui să te simți împuternicit și capabil să stai drept, să îți impui identitatea și să o exprimi așa cum dorești.

În general, energiile acestei luni se referă la a te iubi așa cum ești, în timp ce te străduiești, de asemenea, să fii cea mai bună versiune posibilă a ta. Acest lucru este evidențiat încă o dată atunci când Soarele își schimbă semnul pe 19 aprilie. Dar, mai presus de toate, acesta este mesajul puternicei Eclipse Solare din 30 aprilie. Șocurile și surprizele îți pot zdruncina sentimentul de identitate sau te pot face să te învinovățești pentru ceva ce nu depinde de tine. Dar energiile Eclipsei îți oferă, de asemenea, puterea de a reconstrui și de a fi mai puternic decât înainte.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2022 Balanţă. Un moment bun pentru a redescoperi magia în relația amoroasă