Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Fecioară. 

Horoscop aprilie 2023 Fecioară. Mercur ajunge în zodia Taurului în data de 3 aprilie și îți aprinde dorința de a studia sau de a te perfecționa.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 15:04

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Fecioară - Shutterstock

Luna Plină din Balanță ar putea aduce câteva vești neplăcute despre domeniul financiar, iar Venus care trece în Gemeni pe 11 te ajută să intri în grațiile superiorilor. Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec care au loc pe 20 aprilie par să îți schimbe destul de mult viața prin prezența unui eveniment cu totul neașteptat. Probabil din acest motiv Soarele care trece la câteva ore în Taur, urmat a doua zi, pe 21 aprilie, de Mercur care începe retrogradarea aduc modificări puternice la modul în care percepi viața.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Fecioară

Luna Plină din casa banilor care se petrece pe 6 aprilie poate scoate la iveală o serie de dificultăți pe care ai tot amânat să le rezolvi. Este momentul să nu mai fugi de responsabilități și să te confrunți cu situația așa cum este. Eclipsa de Soare din 20 aprilie poate face referire la o pierdere financiară importantă sau de altă natură care să îți pună puternice semne de întrebare cu privire la integritatea stabilității tale financiare. Deși ai tendința de a exagera perceperea efectelor și astfel să experimentezi situația într-un mod foarte tragic este important să încerci să vezi posibilitățile de remediere.

Horoscop bani aprilie 2023 Fecioară

Pe acelaşi subiect

Se pare că în această lună gândul nu îți stă la relații și sentimente. Atenția ta se concentrează pe domeniul financiar care te face să te îndoiești de bunul mers al vieții tale. Într-un moment atât de sensibil ai grijă ca atitudinea ta să nu devină toxică pentru cei din jur. Mai ales Eclipsa de Soare te poate acapara atât de tare încât să te răzbuni pe ceilalți pentru ceea ce tu trăiești. Din această cauză ai tendința de a lua decizii radicale. Ar fi indicat să aștepți retrogradarea lui Mercur pentru ca imaginea ta de ansamblu să fie cât mai cuprinzătoare și astfel să te ferești de deciziile impulsive, mai ales cele prin care alungi oameni din viața ta.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Fecioară.