Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Gemeni. Luna Plină din casa iubirii aduce posibilitatea unui nou început

Horoscop aprilie 2023 Gemeni. Mercur ajunge în data de 3 aprilie în Taur și este posibil să îți dai seama de lucrurile se întâmplă într-un anumit mod.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 14:59

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Gemeni - Shutterstock

Luna Plină din 6 aprilie este un moment benefic mai ales dacă ești singur și cauți o relație. Venus ajunge în zodia ta în data de 11 și îți aduce un plus de farmec. În data de 20 aprilie Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec aduc o serie de provocări în mediul social și e posibil să renunți la câțiva prieteni. La câteva ore Soarele trece în Taur și te ajută să fii în contact cu adevăratul tău sine, în acest proces va fi implicat și Mercur care din 21 aprilie începe retrogradarea și îți aduce informații pe care fie nu le-ai cunoscut, fie le-ai uitat.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Gemeni

Având în vedere plasarea lui Venus în zodia ta care te face mult mai agreabil față de ceilalți poți beneficia și prin mici favoruri pe care le primești. Este important să fii receptiv la cerințele celorlalți astfel încât să poți primi ulterior și sprijinul nesolicitat din partea lor. În această lună domeniul financiar nu va fluctua foarte mult însă îți poți aduce beneficii prin natura ta plăcută. Cu Mercur în Taur ar fi indicat să îți faci niște rezerve de bani. Deși nu ești genul de persoană care să păstreze sume considerabil poți începe cu economisirea unor sume mici.

Horoscop bani aprilie 2023 Gemeni

Pe acelaşi subiect

Luna Plină din casa iubirii din data de 11 aprilie aduce cu sine posibilitatea unui nou început. Fie în situația în care ești singur vei întâlni o persoană cu care pari foarte compatibil, fie, dacă deja ești într-o relație ai posibilitatea de a reaprinde sentimentele și de a consolida legătura cu partenerul. Eclipsa de Soare din 20 aprilie poate să te destabilizeze prin afectarea domeniului social, iar faptul că vei renunța la niște persoane pe care le considerai foarte apropiate te va afecta și emoțional. Este important să privești dincolo de aparențe.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Gemeni. Luna Plină din casa iubirii aduce posibilitatea unui nou început