Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Vărsător. Gestionarea banilor poate fi o provocare

Horoscop aprilie 2023 Vărsător. Mercur dă startul lunii aprilie prin mutarea sa în Taur în data de 3 unde are tendința de a te face să te întorci în trecut.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 15:18

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Vărsător - Shutterstock

Luna Plină din Balanță din 6 aprilie aduce o rezolvare a unei probleme care te frământă de ceva timp, iar Venus care schimbă zodia și ajunge pe 11 aprilie în Gemeni activează planul sentimental. Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec care se petrec pe 20 aprilie te poate confrunta cu o situație neplăcută care include frații și surorile. Soarele trece apoi în Taur și concentrează atenția pe familie, mai ales că Mercur începe retrogradarea pe 21 și scoate la iveală o serie de secrete neplăcute.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Vărsător

Gestionarea propriilor finanțe poate fi o provocare în această lună. Prin plasarea planetelor în Taur este posibil să fie nevoie de investiții destul de mari în casă, uneori discutăm chiar despre înlocuiri capitale sau renovări serioase ale căminului. Dacă împarți banii cu familia sau partenerul este important să există reguli și limite clare pentru a evita discuțiile care generează posibil și mai mult conflict, mai ales că Eclipsa de Soare din Berbec nu ajută deloc comunicarea într-un mod asertiv, lipsit de impulsivitate și agresivitate.

Horoscop bani aprilie 2023 Vărsător

Pe acelaşi subiect

Venus ajunge în Gemeni și impactează casa emoțiilor. Acest aspect descrie și o formă de instabilitate emoțională și interes variabil. Astfel, dacă ești singur vei avea parte de o serie de relații pasare deoarece sentimentele tale se modifică rapid. Dacă ești într-o relație ai grijă la schimbarea stării tale de spirit și a interesului. Este posibil ca rutina să te afecteze și să îți dorești ceva nou, dar această dorință de bazează pe un impuls de moment, cu capriciu în baza căruia relația în care te afli se poate modifica într-un mod iremediabil, fără posibilitate de reactualizare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Vărsător. Gestionarea banilor poate fi o provocare