Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Leu. Accentul cade pe carieră

Horoscop aprilie 2023 Leu. Luna aprilie are o importanță deosebită pentru tine începând cu Mercur are ajunge în Taur în data de 3 aprilie și dă tonul schimbărilor în cariera ta.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 15:02

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Leu - Shutterstock

Luna Plină din 6 aprilie poate aduce tensiuni cu frații sau surorile, iar Venus care ajunge în Gemeni în data de 11 îți crește farmecul personal. Luna Nouă și Eclipsa de lună din data de 20 aprilie care se petrec în Berbec îți vor aduce un moment de îndoială asupra drumul și vieții tale. Soarele trece apoi în Taur și pare că vei lua o decizi importantă cu privire la viitorul tău parcurs, iar Mercur care începe să retrogradeze te ajută să testezi această posibilitatea începând cu 21 aprilie.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Leu

În această lună discutăm mai puțin despre bani, într-un mod concret, dar accentul cade pe carieră și poziția ta la locul de lună. Mercur intră în casa profesiei pe 3 aprilie și ai nevoie de obiective clare. Totuși Eclipsa de Soare din 20 aprilie îți va aduce un moment de criză personală în care te vei simți în derivă și te vei îndoi de abilitățile și capacitatea ta de a rezolva probleme. Deși lucrurile par foarte dificile, în mare măsură din cauza percepției tale catastrofale, vei reuși să găsești un sens și să începi să repari ceea ce părea total avariat. Din acest punct de vedere retrogradarea lui Mercur este un tranzit esențial pentru tine.

Horoscop bani aprilie 2023 Leu

Pe acelaşi subiect

Se pare că în această lună nu îți prea stă gândul la relații sau sentimente. Dacă ai un partener care să te înțeleagă atunci lucrurile vor fi bune, dacă nu, atunci este de datoria ta să exprimi sentimentele care te încearcă prin aceste momente de tranziție. Venus în Gemeni te poate ajuta să exprimi în cuvintele potrivite nivelul de incertitudine pe care îl trăiești. Este indicat să faci din partener un aliat, ci nu să te izolezi astfel încât să creezi confuzie și în cadrul relației. Comunicarea este principalul mijloc de menținere a relațiilor în această perioadă agitată.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Leu. Accentul cade pe carieră