Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Rac. Posibil conflict în interiorul familiei

Horoscop aprilie 2023 Rac. Luna aprilie debutează cu Mercur care ajunge în data de 3 aprilie în Taur și favorizează mediul social și contactul cu persoane noi.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 15:00

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Rac - Shutterstock

Luna Plină din Balanță din 6 aprilie este posibil să aducă un conflict în interiorul familiei. Venus ajunge în zodia Gemenilor pe 11 și vei prefera ca pentru o perioadă să petreci mai mult timp singur. Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec care au loc pe 20 aprilie prefigurează o schimbare majoră la locul de muncă și o modificare a traiectoriei tale profesionale. Soarele trece apoi în Taur și pune accentul pe mediul social, pe 21 Mercur începe retrogradarea și te pune în ipostaza de a lua decizii importante cu privire la prieteni.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Rac

Luna Nouă și Eclipsa de Soare din casa profesiei îți aduc o perioadă destul de aglomerată și intensă la locul de muncă. Ești pus în ipostaza de a decide în mare măsură viitorul carierei tale, cel puțin pe toată durata acestui an. Dacă ai nevoie de schimbări majore ar fi indicat să profiți de acest moment. Nu trebuie să te sperie această perioadă pentru că poți la fel de bine să îți schimbi domeniul de activitatea sau să preiei alte responsabilități și implicit rolul tău în compania la care lucrezi să se modifice. Este important să știi ce vrei să faci pentru următoarele luni.

Horoscop bani aprilie 2023 Rac

Pe acelaşi subiect

Luna Plină din 6 aprilie poate aprinde un conflict între membri familiei, iar tu să fii în rolul de mediator. Din fericire Venus ajunge în casa psihicului în data de 11 aprilie și te ajută să te echilibrezi emoțional. Pentru că ai fost foarte solicitat în ultima perioadă se pare că ai nevoie de un moment de pauză și astfel te vei retrage inclusiv din mediul social. Este posibil ca din acest motiv la finalul lunii să trebuiască să acorzi atenție cercului de prieteni unde o decizie importantă este inevitabilă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Rac. Posibil conflict în interiorul familiei