Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Balanţă. Mercur intră în casa banilor

Horoscop aprilie 2023 Balanţă. Luna aprilie începe cu Mercur în Taur din data de 3 care te ajută să iei cele mai bune decizii în situații limită.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 15:05

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Balanţă - Shutterstock

Luna Plină din zodia ta care are loc în data de 6 aprilie te ajută să te pui pe primul loc, după o perioadă agitată. Venus trece în Gemeni pe 11 și aduce cu sine un strop de optimism. Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie pun accentul pe relație și te pot pune în ipostaza de a lua o decizie majoră. Ulterior Soarele trece în Taur și de îndeamnă să te concentrezi pe emoțiile și sentimentele tale, iar cum Mercur retrogradează începând cu 21 aprilie este indicat să începi o formă de terapie.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Balanţă

Mercur în casa banilor împrumutați te poate ajuta să iei un credit sau să accesezi niște fonduri. Ar fi indicat să faci asta doar dacă ești ferm convins că este necesar. Este posibil ca dificultățile materiale să nu fie atât de grave pe cât le percepi și din acest motiv ai nevoie de organizarea finanțelor tale. Cu toate acestea, dacă te hotărăști că este necesar un împrumut ia în calcul toate condițiile și toate riscurile aferente deciziei astfel încât să nu ajungi într-o situația și mai rea decât cea de față.

Horoscop bani aprilie 2023 Balanţă

Pe acelaşi subiect

Luna Plină din zodia ta care se petrece pe 6 aprilie atrage atenția că ai nevoie de un moment de pauză astfel încât să nu ajungi la epuizare. Acest moment este cu atât mai necesar cu cât provocările aduce de Eclipsa de Soare din casa relațiilor vor fi foarte solicitante. Încearcă să analizezi veștile din relație într-un mod cerebral și să nu reacționezi impulsiv și agresiv. Concentrează-te și pe părerea și percepția partenerului. Dacă vei experimenta o despărțire încearcă să soliciți suportul persoanelor apropiate și a prietenilor.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Balanţă. Mercur intră în casa banilor