Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Peşti. Eclipsa de Soare poate aduce surprize neplăcute în sfera financiară

Horoscop aprilie 2023 Peşti. Mercur ajunge în Taur pe 3 aprilie iar pentru tine acest lucru înseamnă o comunicare mult mai eficientă.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 15:19

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Peşti - Shutterstock

Luna Plină din Balanță îți atrage atenția pe 6 aprilie că există datorii financiare sau emoționale care acum devin scadente, iar Venus care trece pe 11 în Gemeni te ajută să restabilești relații mai bune cu membrii familiei și eventual chiar să renovezi. Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec care au loc pe 20 aprilie reprezintă o provocare majoră pentru domeniul tău financiar. Soarele trece apoi în Taur unde oferă încredere în sine, dar pe 21 Mercur începe retrogradarea și capacitatea ta de judecata poate fi afectată.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Peşti

Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie poate aduce surprize neplăcute în sfera financiară. Lucrurile au un aer dramatic și vei avea impresia că te afli în prag de colaps sau faliment. Cu siguranță poți traversa această perioadă dar nu va fi deloc ușor deoarece schimbările care sunt necesare acum îți vor influența parcursul profesional și financiar pe toată durata anului. Este important să nu intri în panică pentru a evite deciziile impulsive care pot agrava situația. Ar fi indicat dacă te poți consulta cu cineva din exterior care îți poate furniza o percepție mai obiectivă decât a ta.

Horoscop bani aprilie 2023 Peşti

Pe acelaşi subiect

Impactul dificultăților financiare se va resimți și în plan emoțional deoarece tu ai tendința de a percepe situațiile mai întâi emoțional apoi rațional. Iar cum Mercur va retrograda la finalul lunii suplimenta gradul de confuzie. Cert este că nu poți comunica eficient lucrurile începând cu data de 20 aprilie așa că ai grijă la reacțiile partenerului care sunt în acord cu lipsa ta de comunicare sau cu o comunicare defectuoasă. Încearcă să îți păstrezi calmul și să nu reacționezi impulsiv dacă ceilalți nu te înțeleg, în aceste cazuri schimbă modul în care explici situația.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Peşti. Eclipsa de Soare poate aduce surprize neplăcute în sfera financiară