Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Taur. Venus favorizează orice activități care țin de comunicare

Horoscop aprilie 2023 Taur. Mercur ajunge în zodia ta în data de 3 aprilie și te ajută să te organizezi foarte bine.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 14:57

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Taur - Shutterstock

Ulterior, Luna Plină din Balanță care se petrece pe 6 aprilie pune accentul pe rutina și programul tău care par să solicite modificări substanțiale. Venus trece în Gemeni în data de 11 aprilie aducând cu sine beneficii materiale importante, iar în data de 20 vei experimenta atât Luna Nouă, cât și Eclipsa din semnul zodiacal al Berbecului. Toate acestea îți vor aduce provocări prin eliberarea unor secrete și vei fi destul de agitat emoțional și psihic. În aceeași zi Soarele trece în Taur și e posibil să aducă cu sine câteva vești neplăcute. Iar la final, Mercur începe să retrogradeze începând cu 21 aprilie iar o dată cu el se modifică și percepția ta despre tine.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Taur

Luna Nouă din 6 aprilie care are loc în casa obiceiurilor pare a fi un moment în care trebuie să intervii în rutina ta și să aduci modificări. Este posibil să nu mai ții pasul cu toate lucrurile pe care le ai de făcut și asta să fie vizibil la nivelul performanței. Se pare că efectele acestei organizări aduc beneficii mai ales că Venus ajunge în casa banilor pe 11 aprilie. Într-o manieră mult mai organizată pot lucra mai eficient și prin urmare îți poți suplimenta veniturile. Venus favorizează orice activități care țin de comunicare, călătorii scurte, marketing, comerț și poate ar fi momentul să exploatezi aceste domenii.

Horoscop bani aprilie 2023 Taur

Pe acelaşi subiect

Cu planetele și evenimentele astrologice care vizează tot mai mult zodia ta se pare că această perioadă este despre cum te expui tu în fața celorlalți și ce emoții provoci. Mercur care ajunge primul în Taur îți aduce o viziune foarte cerebrală asupra a ceea ce dorești de la tine și de la ceilalți. În schimb ai putea traversa un moment mai sensibil în preajma datei de 20 aprilie când Luna Nouă, Eclipsa de Soare din Berbec și trecerea Soarelui în Taur te bulversează emoțional. Ai tendința de a reacționa radical mai ales atunci când crezi că lucrurile nu sunt în acord cu tine. Ar fi indicat să lași lucrurile să se desfășoare, iar decizia să survină cel puțin după ce Mercur încheie retrogradarea, pentru a avea o viziune de ansamblu.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Taur. Venus favorizează orice activități care țin de comunicare