Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Capricorn. Eclipsa de Soare poate aduce în discuție subiecte dureroase

Horoscop aprilie 2023 Capricorn. La începutul lunii aprilie Mercur ajunge în Taur, mai exact pe 3 de unde te face foarte creativ și inventiv.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 15:15

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Capricorn - Shutterstock

Luna Plină din Balanță care are loc pe 6 poate aduce o mini-criză la locul de muncă, mai ales în raport cu o figură de autoritate. Venus trece pe 11 în Gemeni și pare că vrei să îți schimbi locul de muncă, dar poate fi doar un capriciu. Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie te fac să te concentrezi pe familie și pe nevoile acesteia. Soarele trece în Taur și te ajută să re refaci după eclipsă, iar Mercur începe să retrogradeze din 21 aprilie când îți va fi mai dificil să îți exprimi emoțiile.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Capricorn

Se pare că Luna Plină din casa profesiei din 6 aprilie nu prea te mulțumește. Este posibil să ai un conflict sau o discuție în contradictoriu cu un șef și să nu ajungeți la un numitor comun. Probabil din această cauză, mai ales cu Venus în Gemeni ai tendința impulsivă de a schimba locul de muncă. Este recomandat să nu iei o astfel de decizie până ce nu ai găsit ceva stabil. Există o mare posibilitate de a pleca de la actual locul de muncă pentru că crezi o iluzie sau pentru că din orgoliu vrei să demonstrezi ceva. Nu este necesar să îți riști propria stabilitate profesională pentru asta.

Horoscop bani aprilie 2023 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Eclipsa de Soare poate aduce în discuție subiecte dureroase din cadrul familiei, unele pot fi discuții în contradictoriu, altele pot fi refuzuri sau diverse comportamentele care te rănesc emoțional. Deși este o situație dificilă încearcă să fii aproape de familia ta. Din fericire Soarele care trece în Taur te ajută să te refaci emoțional după această perioadă intensă. Cu toate acestea, pentru că Mercur retrogradează din 21 aprilie este posibil să întâmpini dificultăți majore în a exprima ce anume simți cu adevărat și astfel alegi să îți izolezi emoțiile în interior.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Capricorn. Eclipsa de Soare poate aduce în discuție subiecte dureroase