Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Săgetător. Mercur ajunge în casa muncii

Horoscop aprilie 2023 Săgetător. Mercur trece în Taur pe 3 aprilie și începe o perioadă bună pentru organizarea programului.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 15:14

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Săgetător - Shutterstock

Luna Plină din Balanță care are loc pe 6 aprilie poate aduce un moment de conflict în cercul social și astfel să încheie niște prietenii. Venus care ajunge pe 11 în Gemeni favorizează relațiile, mai ales cele noi. În data de 20 aprilie vom avea Luna Nouă și Eclipsă de Soare în Berbec iar aceste evenimente sunt importante pentru viața ta emoțională. Soarele trece apoi în Taur de unde solicită un interes mai mare pentru sănătate, iar cum Mercur retrogradează din 21 aprilie vei fi nevoit să faci o serie de schimbări.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Săgetător

Accentul în această lună se concentrează pe programul și modul tău de lucru mai mult decât pe bani într-un mod direct. Mercur care ajunge în casa muncii pe 3 aprilie poate aduce noi sarcini și responsabilități, dar cum retrogradează spre finalul lunii, începând din 21, se pare că nu prea poți face față acestui ritm. Ai nevoie de o rutină cât mai sănătoasă pentru a putea să ajungi la performanțele normale. De asemenea, comunicarea cu colegii poate fi deficitară mai ales când Mercur începe procesul de retrogradare.

Horoscop bani aprilie 2023 Săgetător

Pe acelaşi subiect

Venus în Gemeni din 11 aprilie aduce nevoia de nou, de a experimenta, lucruri excelente dacă ești singur. Cu toate acestea, Venus prezintă o oarecare instabilitate pe plan emoțional. În acest context Eclipsa de Soare poate deschide o rană profundă care ține de angajament și abandon. Este posibil să ai tendința de a renunța la relații atunci când ele devin serioase tocmai din teama de a nu fi rănit. Astfel, pare că relațiile tale nu mai sunt mulțumitoare, nu sunt suficient de bune dar ele nu fac decât să reflecte instabilitatea ta interioară, lucru cu care ai de muncit.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Săgetător. Mercur ajunge în casa muncii