Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Berbec. Mercur te ajută din punct de vedere financiar

Horoscop aprilie 2023 Berbec. Luna aprilie debutează cu Mercur care ajunge în Taur pe data de 3 și reprezintă o veste bună pentru sectorul financiar aducând mai multă rațiune în cheltuieli.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 14:57

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Berbec - Shutterstock

Pe data de 6 aprilie are loc Luna Plină în Balanță și este momentul potrivit pentru a te concentra pe relații. Venus trece în Gemeni în data de 11 aprilie făcând ca farmecul tău să crească. Pe data de 20 aprilie vor avea loc Luna Nou și Eclipsa de Soare în zodia ta, acesta ar putea fi un moment personal de criză. După câteva ore Soarele va trece în Taur. Iar luna se încheie cu Mercur care începe retrogradarea în data de 21 și este posibil să aducă cu sine o serie de probleme financiare.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Berbec

La începutul lunii Mercur te ajută din punct de vedere financiar. Acesta atrage de fapt atenția cu privire la modul în care cheltuiești banii și la tendința ta impulsivă de a cumpăra excesiv. Ar fi indicat să începi o restructurare a cheltuielilor până la finalul lunii. Eclipsa de Soare deși se petrece în Berbec atrage atenția asupra independenței tale, iar cum Soarele trece la câteva ore în casa banilor se înțelege că și independența financiară poate avea de suferit. Retrogradarea lui Mercur de la finalul lunii deja începe să creeze probleme dacă nu ai luat măsuri cu privire la gestionarea banilor și îți va fi dificil.

Horoscop bani aprilie 2023 Berbec

Pe acelaşi subiect

Luna Plină din casa relațiilor din data de 6 aprilie poate reprezenta un semnal de alarmă că anumite aspecte al relației tale au fost neglijate și nu le acorzi suficientă atenție. Este posibil la Eclipsa de Soare din Berbec din data de 20 să revină asupra acestei probleme și să te pună într-o situație foarte vulnerabilă. Este important să cunoști că trebuie să îți păstrezi calmul pentru că ai tendința de a te exprima impulsiv și agresiv față de toți cei care îți pun la îndoială implicarea. Încearcă să colaborezi nu să îți impui punctul de vedere, mai ales în relații!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Berbec. Mercur te ajută din punct de vedere financiar