Antena Meniu Search
x

Horoscop aprilie 2023 Scorpion. Eclipsa de Soare îți atrage atenția că îți neglijezi corpul și sănătatea

Horoscop aprilie 2023 Scorpion. Mercur schimbă zodia pe 3 aprilie și ajunge în Taur de unde te ajută să comunici mai eficient cu partenerul.

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 15:08

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop aprilie 2023 Scorpion - Shutterstock

Luna Plină din Balanță din 6 aprilie scoate la iveală o serie de frici și sentimente de care nu erai conștient, iar Venus care trece pe 11 aprilie în Gemeni și aduce cu sine pasiunea dar și iluzia. Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Berbec care au loc pe 20 aprilie atrag atenția cu privire la sănătatea și la stilul tău de viață care au nevoie de o schimbare radicală. La câteva ore Soarele trece în Taur făcând relația centrul atenției tale, iar Mercur începe să retrogradeze începând cu 21 aprilie ceea ce poate aduce dificultățile de comunicare.

Horoscop dragoste aprilie 2023 Scorpion

Venus care se mută în Gemeni poate aduce o formă de încredere în sine dar există și posibilul de iluzie. Având în vedere că se află într-o casă financiară poți avea impresia că există posibilitatea să faci bani într-un mod rapid și ușor, doar că această tendință poate fi pedepsită aspru. Ai grijă în ce investești sau în ce tip de afaceri te implici deoarece există riscul de pierderi financiare și fraudă. De asemenea, aspectul de ilegalitate poate plana asupra proiectelor sau afacerilor care se ivesc acum, mai ales dacă acestea par foarte atractive și sunt prezentate sub formă de oportunitate.

Horoscop bani aprilie 2023 Scorpion

Pe acelaşi subiect

Mercur intră în casa relațiilor pe 3 aprilie și te ajută să comunici într-un mod optim cu partenerul de cuplu, de asemenea este un aspect pozitiv pentru cei care vor să înceapă o relație. Cu toate acestea Eclipsa de Soare îți atrage atenția că îți neglijezi corpul și sănătatea, iar de aici pot apărea discuții aprinse în relație, mai ales că începând din 21 aprilie Mercur retrogradează. Eclipsa de Soare te ajută să scapi de lucrurile și comportamentele nocive, dar și de oameni. Nu te agăța de relații disfuncționale doar pentru că a existat cândva un moment limitat de înțelegere.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop aprilie 2023 Scorpion. Eclipsa de Soare îți atrage atenția că îți neglijezi corpul și sănătatea