Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Balanţă. Relații intense dar de scurtă durată

Horoscop februarie 2023 Balanţă. Interesul tău principal în a doua lună a anului va viza sectorul sănătății, al rutinei, muncii și obiceiurilor. Punctual vei avea și momente de divertisment, iar finalul lunii aduce interes pentru relații.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 21:55

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Balanţă - Shutterstock

Luna Plină din 5 februarie are o influență socială, iar Luna Nouă din 20 februarie se concentrează pe restructurarea modalității în care îți desfășori în mod normal viața. Ai șansa în această lună de a face schimbări mici dar cu efecte majore asupra vieții și sănătății tale.

Horoscop dragoste februarie 2023 Balanţă

În 15 februarie te vei simți debusolat și lipsit de repere din cauza conjucției lui Venus și a lui Neptun. Vei încurca mult lucruri, de aceea este recomandat să verifici suplimentar orice faci. Atenție la consumul compulsiv de dulciuri. Soarele va trece în Pești pe 18 februarie, iar pe 20 va avea loc Luna Nouă. Acesta este momentul în care corpul îți va comunica că este nevoie de o schimbare de ritm alimentar, fizic și de odihnă.

Cu Mercur care ajunge în Vărsător în 11 februarie vei observa o dinamizare a intereselor artistice, dar o dată cu asta și o inconsecvență în sentimente. Acest aspect poate conduce rapid la relații intense dar de scurtă durată. Această stare va fi cu atât mai acută cu cât Venus va ajunge în casa relațiilor începând cu 20 februarie. Înflăcărarea ta emoțională este foarte seductivă, dar din păcate interesul tău pentru persoanele întânite nu este foarte stabil.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani februarie 2023 Balanţă

Careul dintre Venus și Marte va agita relațiile de la locul de muncă în data de 4 februarie. Păstrează-ți cumpătul și nu reacționa vulcanic.

Ai nevoie de un anumit grad de deconectare de la rutina ta, astfel, profită de Luna Plină din Leu care se va petrece pe 5 februarie pentru a exersa mai mult interacțiunile sociale. Vei fi în centrul atenției. Chiar dacă în mod normal nu îți place poți profita de această ocazie pentru a extinde cerul de cunoscuți.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Balanţă. Relații intense dar de scurtă durată