Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2022 Gemeni. Secretele ies la iveală; decizii riscante cu banii

Horoscop ianuarie 2022 Gemeni. Anul Nou pune accent pe auto-îmbunătățire, iar Luna Nouă din 2 ianuarie este foarte încurajatoare în acest sens, deși aspectul la Uranus sugerează că ar putea exista câteva secrete surprinzătoare care ies la iveală în această perioadă.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:27

Horoscop ianuarie 2021 Gemeni
Horoscop ianuarie 2021 Gemeni - Profimedia

Tot în 2 ianuarie, Mercur se mută în zona învățării, ceea ce este o veste excelentă dacă studiezi sau speri să obții o nouă calificare. Profită repede cu acest val de energie, deoarece se va dizolva odată ce Mercur va deveni retrograd pe 14 ianuarie.

Horoscop bani ianuarie 2022 Gemeni

Luna Plină din 17 ianuarie se concentrează pe banii și valorile tale. Opunându-se lui Pluto, această lunație avertizează asupra constrângerii și controlului, așa că asigură-te că faci propriile alegeri, în special în ceea ce privește finanțele. Ai grijă ca datoriile tale să fie plătite, indiferent de vorbim despre plăți restante sau impozite. Este necesar să acorzi o atenție sporită gestionării banilor.

Lucrurile vor deveni mai clare când Soarele va pătrunde în casa filosofiei de viață pe 9 ianuarie, curățând unele emoții negative și oferindu-ți o perspectivă mai rațională asupra vieții.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste ianuarie 2022 Gemeni

Câteva zile mai târziu, Marte își schimbă și el semnul și ajunge în casa psihicului. Sfârșitul lunii ianuarie este momentul perfect pentru a restitui ajutorul și amabilitatea pe care le-ai primit recent, în orice mod este posibil. S-ar putea să găsești această energie utilă și pentru a face față datoriilor financiare, dar accentul se pune într-adevăr pe lucrurile imateriale pe care le datorezi altora - și pe care ei ți le datorează.

Totuși, Mercur va retrograda în această parte a astrogramei tale, așa că nu vă tărăgăna prea mult și nu vă anula ceea ce datorezi celorlalți. Când Venus intră în mers direct 29 ianuarie, te vei simți mai calm și mai în largul tău cu tine.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Gemeni. Secretele ies la iveală; decizii riscante cu banii