Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2022 Leu. Certuri aprinse, stinse cu iubire; veşti bune la locul de muncă

Horoscop ianuarie 2022 Leu. Este posibil să te simțiți grăbit să te întorci la muncă după perioada de vacanță. Încă din 2 ianuarie, Luna Nouă strălucește în casa muncii și a sarcinilor de lucru, oferindu-ți energie, entuziasm și determinare.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:27

Horoscop ianuarie 2021 Leu
Horoscop ianuarie 2021 Leu - Profimedia

Noua lunație face aspect cu Uranus din casa profesiei, așa că s-ar putea să aștepți vești interesante de la locul de muncă, iar acest lucru te va face și mai nerăbdător.

Horoscop dragoste ianuarie 2022 Leu

În aceeași zi, Mercur se mută în casa iubirii, ceea ce îți va stimula viața amoroasă și va ușura comunicarea cu partenerul. Această dublă combinație de entuziasm pentru muncă și lejeritate în viața ta amoroasă marchează începutul lunii ianuarie 2022 ca un moment cu totul special.

Cu toate acestea, pe 14 ianuarie, Mercur devine retrograd, creând o oarecare neliniște în relația voastră pe măsură ce înțelegeți greșit ceea ce vrea să comunice celălalt. Câteva zile mai târziu, pe 17, Luna Plină se opune lui Pluto, împovărându-ți dorința de a lucra cu nevoia ta de odihnă și de timp liber. S-ar putea să fii epuizat fizic și psihic - încearcă să o iei mai ușor!

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani ianuarie 2022 Leu

Când Soarele își schimbă semnul și îți luminează casa iubirii din 19 ianuarie, te vei simți mai în largul tău. Marte își schimbă, de asemenea, semnul zodiacal și se merge spre zona muncii și a sarcinilor de zi cu zi începând cu data de 24, astfel încât energia și pofta de muncă îți vor reveni rapid.

Atenție însă la neînțelegerile cu colegii din 25 ianuarie, cu Mercur care se deplasează în mers retrograd în această zonă a astrogramei tale. Ar putea fi câteva zile dificile, dar Venus se întoarce în mers direct pe 29 ianuarie, ajutându-te să recapeți calmul și echilibrul de care aveai nevoie, atât la locul de muncă, cât și în alte domenii ale vieții tale.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Leu. Certuri aprinse, stinse cu iubire; veşti bune la locul de muncă