Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2022 Capricorn. Surprize în viaţa de cuplu; visele devin realitate

Horoscop ianuarie 2022 Capricorn. Ianuarie este întotdeauna un moment bun pentru tine, dar anul acesta începi diferit cu Luna Nouă din 2 ianuarie. Această lunație face aspect cu Uranus din casa distracției și a plăcerii, așa că profită la maximum de atmosfera de vacanță cât timp încă persistă.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:28

Horoscop ianuarie 2022 Capricorn
Horoscop ianuarie 2022 Capricorn - Profimedia

În aceeași zi, Mercur își schimbă zodia și se mută în casa finanțelor, aducând niște gânduri analitice și idei strălucitoare în ceea ce privește banii și contractele de muncă. Aceasta este o atmosferă foarte bună dacă te chinui să-ți îndeplinești visurile. Profită la maximum înainte ca Mercur să devină retrograd pe 14 ianuarie.

Horoscop dragoste ianuarie 2022 Capricorn

Luna Plină din 17 ianuarie este plasată în casa iubirii și aduce emoție și dragoste. Cu toate acestea, se opune lui Pluto din propriul tău semn, sugerând că tinzi si exerciți o formă profundă de control asupra partenerului tău. S-ar putea să fii nesigur, să crezi că ești înșelat sau neiubit. Acum este momentul să discuți despre asta și să nu mai folosești tehnici de manipulare pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Horoscop bani ianuarie 2022 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Soarele se mută în zona monetară pe 19 ianuarie, dând un impuls suplimentar eforturilor tale de a suplimenta sursele de venit. Cu toate acestea, sosirea lui Marte în Capricorn pe 24 ianuarie face cu adevărat diferența - aceasta reprezintă o creștere uriașă a energiei pentru tine, plus o creștere a efortului, a ambițiilor și a încrederii tale.

Ai grijă cum comunici când Mercur se deplasează în mers retrograd în Capricorn, pe 25 ianuarie. Acest lucru ar putea cauza unele probleme în relația de cuplu, dar vestea bună este că Venus, care este retrogradă în Capricorn de ceva timp, revine la mersul direct pe 29 ianuarie - și pacea va fi restabilită.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Capricorn. Surprize în viaţa de cuplu; visele devin realitate