Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop ianuarie 2022 Fecioară. Sănătatea şi banii, ameninţate de Mercur retrograd

Horoscop ianuarie 2022 Fecioară. Începi ianuarie 2022 într-o stare de spirit neobișnuit de optimistă. Într-adevăr, Luna Nouă pe 2 ianuarie are loc în casa fericirii și face trigon cu Uranus din casa călătoriilor, așa că s-ar putea să aștepți cu nerăbdare o călătorie sau, altfel, să te bucuri de o surpriză plăcută.

de Redactia Observator

la 30.12.2021 , 15:46

Horoscop ianuarie 2021 Fecioară
Horoscop ianuarie 2021 Fecioară - Profimedia

În aceeași zi, planeta care te guvernează, Mercur, se mută în casa sănătății. Pentru tine, totul este despre sănătatea mintală și strategiile de rezistență pe care le poți folosi pentru a-ți face față stresului. Concentrează-te pe bunăstarea ta timp de câteva săptămâni, cel puțin până când Mercur devine retrograd pe 14 ianuarie.

Luna Plină din 17 ianuarie îți evidențiază obiectivele și cât de departe te afli în direcția îndeplinirii lor. Cu toate acestea, Luna Plină emoțională se opune lui Pluto, sugerând că te străduiești să găsești timp pentru petrecere a timpului liber și acțiuni care îți fac plăcere, fiind prea consumat de obiectivele tale. Este nevoie de un echilibru mai bun.

Horoscop sănătate ianuarie 2022 Fecioară

Articolul continuă după reclamă

Pe 19 ianuarie, Soarele se mută în casa rutinei, elimină traumele și îți stimulează sănătatea mintală, deci cu siguranță ar trebui să te simți mai puternic în această ultimă parte a lunii. Este indicat să te concentrezi pe aspecte mărunte, pe proceduri și metodologii, nu este cazul să ținești scopuri prea mari.

Pe acelaşi subiect

Pe 24 ianuarie, Marte își schimbă zodia și se îndreaptă spre casa bucuriei. Aceasta este unda ta verde pentru a merge mai departe și a face mai mult, mult mai mult, din orice îți place să faci. Pune fericirea ta pe primul loc și acordă ori cât timp este necesar pentru a te bucura de ceea ce îți place cu adevărat.

Horoscop bani ianuarie 2022 Fecioară

Totuși, Mercur se află în ciclul de retrogradarea și activează zone de risc pe 25 ianuarie, așa că ai grijă cu detaliile, planurile și informații importante; verifică de două ori acolo unde este necesar. Dacă nu ai înțeles ceva, nu trece cu vederea. Orice lucru interpretabil va crea probleme!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Fecioară. Sănătatea şi banii, ameninţate de Mercur retrograd