Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2022 Săgetător. Noroc incredibil la bani şi cheltuieli pe măsură

Horoscop ianuarie 2022 Săgetător. Există vești financiare bune pentru tine, pe măsură ce ianuarie începe. Luna Nouă pe 2 ianuarie strălucește în casa banilor și face trigon cu Uranus, planeta surprizelor, care se află în casa muncii.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:28

Horoscop ianuarie 2022 Săgetător
Horoscop ianuarie 2022 Săgetător - Profimedia

Așteaptă-te noi oportunități, care sperăm să fie profitabile. Este bine să prinzi momentul, să nu amâni sau să irosești timp pentru că pierzi oportunități.

În aceeași zi, Mercur se mută în casa intelectului, așa că încearcă să-ți antrenezi mintea cu unele provocări intelectuale. Te vei plictisi ușor în ianuarie, așa că găsește ceva care te fascinează. Ai nevoie de situații intrigante, care vor veni cu siguranță, fie natural, fie că le provoci tu.

Când Mercur devine retrograd mai târziu, pe 14 ianuarie, noul tău interes sau hobby poate fi nevoit să treacă temporar pe bancheta din spate, deoarece vei fi preocupat să te apuci pur și simplu să execuți ceea ce se află pe lista ta uriașă de lucruri de făcut - detaliile vor fi importante, așa că fii sârguincios.

Horoscop bani ianuarie 2022 Săgetător

Pe acelaşi subiect

Luna Plină din 17 ianuarie este una emoțională, care are loc în casa resurselor. Acest aspect se referă la toate atributele pe care le deții - nu doar bani, ci abilități, timp și alte resurse - și cât de mult ești dispus să împarți cu ceilalți.

Așteptă-te ca ritmul vieții să se accelereze considerabil odată ce Soarele își schimbă zodia și se mută în zona cea mai aglomerată parte a cerului pe 19 ianuarie. Câteva zile mai târziu, Marte schimbă și el zodia și se deplasează în casa banilor, motivându-te să-ți crești veniturile și să-ți asiguri viitorul financiar. Acesta este sigur un semn bun pentru soldul bancar!

Cu toate acestea, ai mare grijă cu acordurile financiare, contracte și credite când Mercur se deplasează în mers retrograd tot în casa banilor pe 25 ianuarie. Este indicat să ceri sfaturi de specialitate dacă ești nesigur.

Ai grijă și la unele cheltuieli care nu sunt necesare, deoarece ianuarie 2022 se încheie cu Venus iubitoarea de lux care își reia mersul direct prin zodiac pe 29 ianuarie.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Săgetător. Noroc incredibil la bani şi cheltuieli pe măsură