Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2022 Rac. Pasiune fără limite alături de sufletul pereche

Horoscop ianuarie 2022 Rac. Există o atmosferă foarte prietenoasă și sociabilă în jurul tău pe măsură ce 2022 începe să se deruleze. Într-adevăr, Luna Nouă din 2 ianuarie strălucește în casa iubirii și face aspect cu Uranus din casa prietenilor. Dacă ești singur, o prietenie ar putea deveni ceva mult mai semnificativ acum!

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:27

Horoscop ianuarie 2021 Rac
Horoscop ianuarie 2021 Rac - Profimedia

În aceeași zi, Mercur se mută în zona cea mai pasională a hărții natale, așa că, în cadrul unei relații existente, vei spera la o perioadă agitată, în sens pozitiv. Împărtășește-ți speranțele, visele și temerile cu partenerul tău într-o atmosferă deschisă, înainte ca Mercur să devină retrograd pe 14 ianuarie.

Horoscop dragoste ianuarie 2022 Rac

Luna Plină 17 ianuarie este inspirațională pentru tine, deși foarte emoționantă. Se opune lui Pluto din casa iubirii, așa că fii atent la manipularea unui partener sau a unui potențial partener. În general, totuși, aceasta este o lunație frumoasă care te aduce pe tine și pe sufletul tău pereche mai aproape ca niciodată. Dar acum vei putea observa mai bine jocurile de putere din cadrul relației.

Câteva zile mai târziu, Soarele își schimbă semnul zodiacal și ajunge în zona pasiunii, așa că este perfect pentru a petrece mult mai mult timp de calitate cu cealaltă jumătate a ta.

Pe acelaşi subiect

Profită la maximum de liniște, deoarece Marte urmează să se mute în casa iubirii  pe 24 ianuarie. Pe de o parte, acest lucru crește nivelul pasiunii, dar, pe de altă parte, crește enorm și tendința de a vă certa, de a fi impulsivi și chiar agresivi. Așteaptă-te la câteva săptămâni zgomotoase în raport cu parteneriatul tău, mai ales odată ce Mercur retrogradează în această zonă a hărții tale în ziua următoare.

Vestea bună, totuși, este că Venus este retrogradă aici de ceva timp dar pe 29 ianuarie planeta iubirii și armoniei își reia mersul direct, binecuvântându-vă cu o creștere a emaptiei, dragostei, romantismului și mulțumirii.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Rac. Pasiune fără limite alături de sufletul pereche