Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2022 Peşti. Relaţii destrămate care deschid noi orizonturi

Horoscop ianuarie 2022 Peşti. Ianuarie pare să fie o lună foarte bună pentru dezvoltarea și extinderea vieții și activităților sociale. Acest lucru începe foarte devreme, cu o Lună Nouă care se petrece în casa prietenilor și a oamenilor apropiați ție pe 2 ianuarie, făcând trigon cu Uranus, care promite niște evenimente neașteptate, dar încântătoare. Cine știe cine apare în peisaj!

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:33

Horoscop ianuarie 2022 Peşti
Horoscop ianuarie 2022 Peşti - Profimedia

Tot pe 2 ianuarie, Mercur își schimbă zodia și se mută în casa psihicului și a intimității personale. Deși acest lucru ar semnala în mod normal o stagnare a vieții tale sociale, faci conexiunile potrivite cu ceilalți și nu simți reticența normală de a socializa - cel puțin, nu până când Mercur devine retrograd pe 14 ianuarie. Ai o intuiție excelentă când vine vorba despre oameni și despre intențiile lor.

Citește și:

Luna Plină din 17 ianuarie îți evidențiază partea socială și te îndeamnă să faci mai mult pentru a fi spontan, permite lucrurilor să se întâmple de la sine. Aceasta poate fi o lunație emoționantă, mai ales dacă te-ai simțit restricționat sau blocat recent. Atenție totuși la tendința de a-i pedepsi pe ceilalți. Încerci să îți faci singur dreptate și nu este în regulă.

Horoscop dragoste ianuarie 2022 Peşti

Pe acelaşi subiect

Privește la sosirea Soarelui în Pești pe 19 ianuarie pentru o șansă de a dezvolta stima de sine. Acest lucru va fi îmbunătățit și mai mult atunci când Marte își va schimba zodia și va ajunge în casa prietenilor, încurajându-te din nou să îți extinzi orizontul, cercul de prieteni și de interese.

Când Mercur retrograd acționează în aceeași casă, s-ar putea să fii nevoit să închei o prietenie care nu duce nicăieri - dar Venus promite că aceasta va fi înlocuită foarte repede, cel mai probabil după data de 29, când planeta revine în mers direct în casa relațiilor de prietenie.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Peşti. Relaţii destrămate care deschid noi orizonturi