Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2022 Berbec. Noroc la bani cu preţul iubirii

Horoscop ianuarie 2022 Berbec. Luna Nouă din casa ambițiilor din 2 ianuarie este cu siguranță o modalitate motivantă de a începe 2022. Trigonul acestei Luni cu Uranus este un impuls prielnic pentru a suplimentare resursele financiare. Poate ar fi bine să te reapuci de un hobby, care se dovedeşte a fi foarte productiv.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:26

Horoscop ianuarie 2021 Berbec
Horoscop ianuarie 2021 Berbec - Profimedia

În aceeași zi, Mercur începe să tranziteze zona ta socială, așa că beneficiezi de o activitate intensă, iar dacă ai nevoie de ajutor sau trebuie să rezolvi o situație întâlnirile de grup sunt cele mai eficiente. Gândirea în grup poate fi un lucru pozitiv dacă este canalizată corect.

Pe 14 ianuarie, însă, Mercur devine retrograd și s-ar putea să apară conflicte și disensiuni în cercul de prieteni. Este indicat ca în această perioadă să păstrezi informațiile pentru tine, pentru că vei avea momente în care nu vei fi sigur de cine îți este prieten sau nu.

Horoscop bani ianuarie 2022 Berbec

Luna Plină emoționantă strălucește din casa familiei pe 19 ianuarie și se opune lui Pluto din casa carierei, așa că ar putea fi unele alegeri dificile în ceea ce privește echilibrul dintre viața profesională și viața ta. Poți face un compromis?

Pe acelaşi subiect

Sosirea Soarelui în zona ta socială pe 19 ianuarie este o gură de aer proaspăt și aduce mai mult timp în viața ta pentru a te relaxa cu prietenii sau, pentru a-ți face noi prieteni. Profită la maximum de câteva zile libere, pentru că Marte va începe să se concentreze pe zona ta de carieră începând cu 24 ianuarie, iar ambițiile tale îți vor lăsa puțin timp de relaxare.

Horoscop dragoste ianuarie 2022 Berbec

Totuși, ai grijă cum comunici la locul de muncă și în afaceri, mai ales odată ce Mercur se mută înapoi în casa profesională în timp ce este încă retrograd. Venus este, de asemenea, retrogradă încă din decembrie, așa că abilitățile tale interpersonale nu sunt îndeplinite. Nu sta foarte mult concentrat pe frustrările emoționale/sexuale.

Poți respira mai ușor odată ce Venus revine la mersul direct pe 29 ianuarie, ceea ce îți permite să vezi luna ianuarie într-un mod optimist, pentru că simți că tu deții controlul asupra direcției pe care o urmezi.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Berbec. Noroc la bani cu preţul iubirii