Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2022 Vărsător. Sănătatea e o prioritate, Venus reaprinde flacăra iubirii

Horoscop ianuarie 2022 Vărsător. Există un aer nostalgic și oarecum sentimental în jurul tău când în ianuarie. Luna Nouă din 2 ianuarie subliniază acest lucru și, de asemenea, te îndeamnă să te uiți la ceea ce ai făcut până acum.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:28

Horoscop ianuarie 2022 Vărsător
Horoscop ianuarie 2022 Vărsător - Profimedia

S-ar putea să te simți nemulțumit, să consideri că nu ai făcut destule. Acum este momentul potrivit. Ai la dispoziție o Lună Nouă la început de an. Fă-ți o listă cu priorități și treci la treabă!

În aceeași zi, Mercur se mută în zodia ta, dând frâu liber naturii tale analitice, logice, progresive. Porfită de bunele abilități de comunicare, planificare și organizare. Timp de câteva săptămâni, te vei simți în elementul tău, dar starea ta de spirit se va modifica atunci când Mercur devine retrograd în Vărsător pe 14 ianuarie.

Horoscop sănătate ianuarie 2022 Vărsător

Luna Plină din 17 ianuarie are loc în casa spiritualității și te îndeamnă să acorzi mai multă atenție la ceea ce te sensibilizează, la gândurile, părerile și intuițiile tale. Ai acordat atenție sănătății fizice și mentale, dar cum rămâne cu cea emoțională? Este un moment de reconectare cu tine și nevoile tale. Ar fi bine să nu fugi de acest moment.

Pe acelaşi subiect

Când Soarele ajunge în Vărsător pe 19 ianuarie se înregistrează o creștere a vitalității, încrederii și optimismului. Apoi, când Marte schimbă semnul zodiacal și ajunge în zona ta spirituală pe 24 ianuarie, te vei simți împuternicit să mergi mai departe indiferent de opozițiile celorlalți. Puterea ta de determinare este mai mare și poți să conduci cursul vieții tale așa cum dorești.

Mercur se deplasează retrograd, în aceeași casă a spiritualității a doua zi, aceasta este o influență utilă, introspectivă, care îți va liniști mintea și îți va aduce mai multă claritate. Acordă atenție viselor pentru că ele sunt mai clare și evidente și scot la iveală dorințe și necesități ascunse sau chiar rezolvări și idei suprinzătoare. Comunică mai mult emoțional, decât verbal.

Horoscop dragoste ianuarie 2022 Vărsător

Vei începe să te simți mult mai în largul tău cu aceste evenimente când Venus va reveni în mers direct pe 29 ianuarie; această planetă plină de sentimente a fost retrogradă aici de ceva timp, dar acum că își reia mersul normal, starea ta de spirit devine mai volatilă, acceptabilă și confortabilă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Vărsător. Sănătatea e o prioritate, Venus reaprinde flacăra iubirii