Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2022 Taur. Aventuri nebănuite şi întâlniri care schimbă tot

Horoscop ianuarie 2022 Taur. Ianuarie începe cu tine într-o dispoziție aventuroasă, în special în timpul Lunii Noi din casa călătoriilor și a străinătății pe 2 ianuarie. Această lunație face trigon cu Uranus, așa că fii deschis oportunităților surprinzătoare de călătorie sau educație care te atrag la începutul anului.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:26

Horoscop ianuarie 2021 Taur
Horoscop ianuarie 2021 Taur - Profimedia

În aceeași zi, Mercur se mută în casa carierei, provocând o gândire profundă și eficientă. De asemenea, această mutare poate să aducă un volum crescut de sarcini ce trebuie îndeplinite.

Horoscop bani ianuarie 2022 Taur

Totuși, nu fi surprins dacă te trezești că nu prea știi ce se petrece în domeniul profesional în jurul datei de 14 ianuarie, când Mercur devine retrograd. Luna Plină din data de 17 evidențiază probleme legate de cunoaștere, învățare și educație, așa că s-ar putea să simți că nu cunoști situația în ansamblu sau că îți scapă informații. E în regulă, ni se întâmplă tuturor.

Încrederea ta va crește încă o dată pe 19 ianuarie, când Soarele își va schimba zodia și va începe să tranziteze zona ambițiilor tale, aruncând o lumină bună asupra planurilor tale și sporindu-ți stima de sine.

Pe acelaşi subiect

Marte își schimbă zodia pe 24 ianuarie și se mută în casa călătoriilor și a învățării, așa că dorința de a schimba peisajul și de a învăța ceva nou poate fi foarte marcantă. Dacă vrei să te apuci de ceva nou acum este momentul. Totuși, nu este o perioadă bună pentru a renunța la ceva vechi în favoarea unui lucru nou.

Dacă faci planuri de călătorie, astrele sugerează să fii foarte prudent după data de 25, când Mercur, încă retrograd, se deplasează înapoi în casa drumurilor. Ai grijă să nu pierzi acte, zboruri sau curse. Ia în calcul orice tip de întârziere și nu te agita foarte mult, păstrează-ți calmul!

Horoscop dragoste ianuarie 2022 Taur

Dacă ești singur, călătoria ar putea fi și răspunsul la nevoia ta emoțională, mai ales odată ce Venus se întoarce în mers direct pe 29 ianuarie. Cine știe pe cine ai putea întâlni în timp ce vizitezi un loc nou?!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Taur. Aventuri nebănuite şi întâlniri care schimbă tot