Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2022 Scorpion. Planuri amânate în ultima clipă, drame intense acasă

Horoscop ianuarie 2022 Scorpion. Problemele de familie sunt cele mai importante în mintea ta pe măsură ce ianuarie 2022 începe să se deruleze, în special când Mercur se mută în această zonă a hărții natale pe 2 ianuarie. Acesta este un moment bun pentru a comunica cu membrii familiei înstrăinați sau îndepărtați și pentru a investiga istoria familiei tale.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:28

Horoscop ianuarie 2022 Scorpion
Horoscop ianuarie 2022 Scorpion - Profimedia

Luna Nouă din aceeași zi te pune într-un cadru ocupat și plin de energie, gata să te ocupi de orice îți aruncă viața, așa că este un început de lună foarte pozitiv. Nu prea ai timp să stai, decât dacă vrei să ratezi cam toate oportunitățile pe care începutul de an le oferă.

Mercur devine retrograd în casa familiei pe 14, ceea ce la început poate părea o veste proastă. Cu toate acestea, aceasta este o șansă de a liniști lucrurile și de a permite dramelor de familie să se atenueze pentru o vreme. Este posibil să există revederi cu rude, într-un mod neașteptat, sau să reapară conflicte ce păreau rezolvate. Folosește perioada aceasta pentru a repara ceea ce e de reparat în familie.

Luna Plină din 19 ianuarie aduce vibrații agitate, mai ales dacă ai vrut să călătorești sau să începi un nou program de studiu. Momentul nu este tocmai potrivit, cu această lunație opusă lui Pluto, dar ești pregătit pentru ceva care nu este prea departe. Este indicat să amâni puțini aspecte ce țin de drumuri sau studii, dar să nu le anulezi.

Horoscop dragoste ianuarie 2022 Scorpion

Pe acelaşi subiect

Soarele luminează viața de familie încă o dată când ajunge în zona căminului și a originilor pe 19 ianuarie. Fii pregătit să fii foarte ocupat după aceea, în special cu Marte schimbând zodia și care crește lista, deja lungă, de lucruri de făcut începând cu 24 ianuarie.

S-ar putea să trebuiască să fii atent la detalii și la comunicare pentru un timp după data de 25, pentru că Mercur, încă retrograd, se afectează domeniul relaționării cu ceilalți. Gândește-te cu atenție și asigură-te că ceea ce vrei să spui este ceea ce se înțelege.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Scorpion. Planuri amânate în ultima clipă, drame intense acasă