Antena Meniu Search
x

Horoscop ianuarie 2022 Balanţă. Tensiuni şi veşti surprinzătoare: familia se măreşte

Horoscop ianuarie 2022 Balanţă. Ianuarie este adesea una dintre cele mai creative perioade pentru tine și anul acesta nu face excepție. Mercur intră în zona creativității pe 2 ianuarie, stimulând ideile tale și imaginația și îndemnându-te să-ți manifeşti propria realitate.

de Redactia Observator

la 30.12.2021, 15:28

Horoscop ianuarie 2022 Balanţă
Horoscop ianuarie 2022 Balanţă - Profimedia

În aceeași zi, o Lună Nouă foarte pozitivă strălucește în casa familiei, promițând un nou început acasă și, potențial, niște vești interesante din interiorul familiei, având în vedere că această lunație face trigon cu Uranus. Poate afli că vei fi unchi sau mătușă, sau că cineva din familie se mută. Cu siguranță se anunță vești interesante.

Continuă să ai cât mai multă activitate creativă în primele două săptămâni, înainte ca Mercur să devină retrograd pe 14 ianuarie, după s-ar putea să te confrunți pentru scurt timp cu probleme de inspirație.

Horoscop bani ianuarie 2022 Balanţă

Luna Plină din 17 ianuarie evidențiază alegerile tale de carieră și sacrificiile pe care le-ai făcut cu viața personală sau de familie pentru a merge mai departe cu ambițiile tale profesionale. Aceasta ar putea fi o luna foarte emoțională; care să te pună pe gânduri.

Pe acelaşi subiect

Câteva zile mai târziu, Soarele își schimbă zodia și începe să-ți tranziteze casa creativității, eliberându-ți imaginația și favorizând ideile inspirate. Idealurile curg intens și rapid din acest punct încolo.

Atenție totuși la unele momente de discordie în familie când Marte își schimbă zodia pe 24 ianuarie. Aceasta este o energie bună pentru a face lucrurile acasă, mai ales dacă renovezi sau speri să te muți. Dar în relație cu oamenii creează disensiuni și context agresive, de aceea e bine să eviți discuțiile în contradictoriu pentru că situația se aprinde repede.

Horoscop dragoste ianuarie 2022 Balanţă

Niciun argument nu este ajutat de faptul că Mercur este retrograd, ba din contră, vorbiți împreună dar vă înțelegeți separat. Stai puțin calm - până pe 29 ianuarie, și tensiunile se vor atenua, pe măsură ce Venus - retrogradă din decembrie – își reia în sfârșit mersul direct și relaxează relațiile în cămin.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop ianuarie 2022 Balanţă. Tensiuni şi veşti surprinzătoare: familia se măreşte