Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Capricorn. Un moment excelent pentru a lua în considerare întemeierea unei familii

Horoscop mai 2022 Capricorn. Mutarea lui Venus în zodia Capricorn, pe 2 mai, aduce relații familiale calde și grijulii, făcând din începutul lunii mai o perioadă în general veselă și stabilă.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 17:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Capricorn - Shutterstock

Pe 10 mai, Jupiter intră în acest sector al hărții natale, dând familiei și vieții casnice un impuls semnificativ. Acesta este un moment excelent pentru a lua în considerare întemeierea unei familii, adoptarea unui animal de companie sau mutarea într-o nouă casă.

Horoscop bani mai 2022 Capricorn

Cu toate acestea, atunci când Mercur intră în retrograd pe 10 mai, abilitățile tale de organizare, de obicei remarcabile, ar putea fi zăpăcite. Eclipsa de Lună din 16 mai se va afla în zona obiectivelor tale, așa că nu fi șocat dacă circumstanțele din jurul eclipsei vor reflecta o mare schimbare de direcție sau de motivație din partea ta. Când Soarele își schimbă semnul pe 20 mai, atât sănătatea ta mentală, cât și organizarea personală se vor îmbunătăți cu toate acestea, având în vedere că Mercur retrograd va aduce tendința de a gândi prea mult.

Horoscop dragoste mai 2022 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Pe 24 mai, Marte intră în casa familiei, ceea ce reprezintă o binecuvântare cu jumătate de măsură. Acest entuziasm te va motiva cu siguranță să faci lucruri acasă, ceea ce este o veste minunată dacă aștepți să rezvoli o problemă imobiliară, de exemplu. Cu toate acestea, deoarece Marte este cunoscut pentru natura sa certăreață, este posibil să existe dificultăți familiale accentuate. Din fericire, pe 28 mai, Venus va acorda un ton mai vesel, ajutându-te să creezi momente plăcute care vor ajuta la disiparea oricărei tensiuni familiale.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Capricorn. Un moment excelent pentru a lua în considerare întemeierea unei familii