Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Rac. Un moment excelent pentru interviuri de angajare

Horoscop mai 2022 Rac. La începutul lunii mai, abilitățile tale strălucesc la locul de muncă, ajutat de intrarea lui Venus, plină de tact și șarmantă, în zona carierei din harta ta, pe 2 mai.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 17:49

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Rac - Shutterstock

Marte intră într-un nou semn zodical pe 24 mai, alimentându-ți obiectivele și aprinzând un impuls puternic pentru competiție. Acesta este un moment excelent pentru interviuri de angajare, promovări sau pentru a face față concurenței, și te vei descurca bine sub presiune.

Horoscop bani mai 2022 Rac

Pe 10 mai, planeta prosperității, Jupiter, care se află chiar în cel mai înalt punct al astrogramei, dă undă verde obiectivelor tale, planurilor profesionale și viselor de promovare. Când Mercur intră în mers retrograd pe 10 mai, s-ar putea să vă simțiți puțin uituc sau împrăștiat. Este recomandat să faci multe liste pentru a ține evidența datelor importante. 

Horoscop dragoste mai 2022 Rac

Pe acelaşi subiect

Eclipsa de Lună din 16 mai are o puternică influență emoțională asupra semnului tău și, ca urmare, te poți simți impetuos, agitat sau chiar nesăbuit. Mai târziu, mai ales când Soarele schimbă semnul zodiacal pe 20 mai și intră în zona ta spirituală, este un moement excelent pentru relaxare și reorganizare. Cu Mercur retrograd care revine în casa prietenilor este momentul ideal pentru a te relaxa și a te bucura de propria companie, nu te simți obligat să socializezi tot timpul.

După ce Venus își schimbă semnul pe 28 mai, vei începe să te simți mai prietenos și în afara muncii, dar Luna Nouă din 30 mai îți va reaminti mai bine acest lucru.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Rac. Un moment excelent pentru interviuri de angajare