Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Taur. Reduce-ți cheltuielile în orice mod poți

Horoscop mai 2022 Taur. Prima săptămână din luna mai îți oferă o senzație de calm, de întinerire. Pe 2 mai, Venus intră în zona cea mai spirituală a hărții tale, îndemnându-te să descoperi seninătatea prin meditație, importanța viselor sau o izolarea confortabilă. Pe 10 mai, Jupiter se alătură lui Venus în zona ta spirituală, sporindu-ți liniștea și permițând lucrurilor să se așeze.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 18:10

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Taur - Shutterstock

Mercur, pe de altă parte, intră în retrogradare în zona ta monetară în aceeași zi. Reduce-ți cheltuielile în orice mod poți. Acest lucru este deosebit de important înainte de Eclipsa Lunară din 16 mai, care are loc în casa relațiilor. Banii sau neînțelegerile financiare ar putea sta la baza oricărei drame din relația ta.

Horoscop bani mai 2022 Taur

Din fericire, pe 20 mai, Soarele își schimbă semnul și îți luminează zona banilor, ceea ce ar putea oferi o energie benefică de vindecare dacă banii au fost o cauză de conflict. Mercur retrograd intră în Taur pe 22 mai, încetinind ritmul vieții și oferindu-ți ocazia de a te concentra asupra priorităților tale. Acesta este un moment excelent pentru a verifica dacă drumul tău profesional este în concordanță cu ceea ce îți dorești.

Horoscop dragoste mai 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Pe 24 mai, când Marte intră într-un nou semn zodiacal, probabil te vei simți obligat să afli adevărul despre orice, mai ales despre ceva ce s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Urmează-ți instinctul, dar ține cont de faptul că, odată ce știi ceva, nu mai poți să uiți. Cu Venus intrând în Taur pe 28 mai și cu o Lună Nouă extrem de pozitivă pe 30 mai, ești într-o formă extraordinară pentru a merge înainte. Aceste aspecte oferă vești bune, optimism și promisiuni financiare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Taur. Reduce-ți cheltuielile în orice mod poți