Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Balanţă. Venus intră în casa iubirii

Horoscop mai 2022 Balanţă. Când Venus, planeta care te guvernează, intră în casa iubirii din astrograma ta, luna mai începe într-o notă destinsă. Aceasta este o energie plăcută, iubitoare, expresivă, care este și foarte distractivă. 

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 17:48

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Balanţă - Shutterstock

Când Jupiter intră și el în sectorul dragostei, pe 10 mai, îți deschide inima și intelectul, permițându-ți să primești dragostea pe care o meriți cu adevărat.

Horoscop bani mai 2022 Balanţă

Mercur devine retrograd pe 10 mai, astfel că planurile de călătorie trebuie făcute cu prudență în această perioadă. Îți place să vezi imaginea de ansamblu, dar punctele mai detaliate sunt importante și s-ar putea să lipsească în acest moment. Eclipsa de Lună din 16 mai ar putea duce la un eșec financiar, mai ales dacă sunt dezvăluite informații neștiute, cum ar fi faptul că partenerul tău îți ascunde ceva. Acest lucru poate părea foarte dramatic și deranjant, dar fii calm, o Eclipsă este o oportunitate de învățare și poți depăși acest lucru.

Horoscop dragoste mai 2022 Balanţă

Pe acelaşi subiect

Când Soarele își va schimba semnul pe 20 mai, te vei simți mai bine în legătură cu această problemă. Pe de altă parte, ar trebui să eviți să joci jocul învinovățirii. Când Marte schimbă semnul, pe 24 mai, tensiunile din relația ta amoroasă devin "interesante". Acest lucru vă stimulează dorința de a fi împreună și entuziasmul pentru relație, dar se știe, de asemenea, că exacerbează temperamentele și accesele de furie.

Din fericire, pe 28 mai, guvernatorul tău, Venus își schimbă semnul, furnizând mai multă pasiune decât furie. Pe 30 mai, o Lună Nouă luminoasă și veselă vă inspiră să vă exprimați scopurile și visele în cadrul relației de cuplu.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Balanţă. Venus intră în casa iubirii