Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Vărsător. Venus intră în zona familiei, aducând o atmosferă mai plăcută și mai relaxată

Horoscop mai 2022 Vărsător. Începând cu 2 mai, Venus adaugă mai mult farmec stilului tău de comunicare, ceea ce face ca luna mai să fie o lună ușoară.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 17:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Vărsător - Shutterstock

Când Jupiter intră în acest sector al hărții astrologice pe 10 mai, cuvintele tale vor avea și mai multă forță și efect. Oamenii vor fi, fără îndoială, dispuși să te urmeze dacă îți folosești corect abilitățile de convingere.

Horoscop bani mai 2022 Vărsător

Te vei simți, fără îndoială, motivat, dar evită să îți asumi riscuri nejustificate. Judecata ta va fi îngreunată în mod semnificativ atunci când Mercur va intra în mers retrograd pe 10 mai. Păstrează-ți calmul în timpul eclipsei lunare din 16 mai.

Aceasta are loc în zona profesională a hărții tale și s-ar putea să te dea peste cap în ceea ce privește angajarea și perspectivele tale pe termen lung. Te descurci, oricât de înfricoșător ar părea. Consideră-l un care îți amintește că trebuie să te asiguri că munca ta este în concordanță cu adevărata ta vocație.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste mai 2022 Vărsător

Te vei simți împuternicit să faci toate ajustările necesare atunci când Soarele își schimbă semnul pe 20 mai. Ține-ți familia la curent cu planurile tale, totuși, pentru că atunci când Mercur retrogradează în casa familiei, pe 22 mai, s-ar putea să se simtă dezorientați și excluși.

Pe 24 mai, Marte va intra în casa studiilor, permițându-ți să accelerezi progresul către noile tale obiective. Pe 28 mai, Venus va intra în zona familiei, aducând o atmosferă mai plăcută și mai relaxată în cămin. Între timp, dacă găsești timp pentru te simți bine, Luna Nouă din 30 mai îți oferă multă bucurie și plăcere.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Vărsător. Venus intră în zona familiei, aducând o atmosferă mai plăcută și mai relaxată