Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Leu. Soarele intră în casa prietenilor

Horoscop mai 2022 Leu. Începutul lunii mai aduce un amestec magnific de dragoste, călătorii și studiu, deoarece Venus își schimbă semnul, aducând o energie extravertită, energică și plină de speranță. 

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 17:56

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Leu - Shutterstock

Dacă ești singur, această energie îți poate aduce o întâlnire neobișnuită atunci când călătorești, predai sau înveți.

Horoscop bani mai 2022 Leu

Pe 10 mai, Jupiter intră în zona de explorare a hărții tale, aducând și mai multă bucurie, plăcere și optimism în planurile tale de vacanță. Pe de altă parte, când Mercur intră în retrogradare pe 10 mai și viața ta socială ar putea avea de suferit. În această perioadă, s-ar putea să trebuiască să reconsideri anumite legături, în special cele care s-au îndepărtat în ultimii ani.

Schimbarea semnului lui Marte, pe 24 mai, îți trezește pofta de călătorii și ai putea folosi această energie pentru a ieși din rutină. Între timp, pe 28 mai, Venus îți recuperează reputația profesională, iar pe 30 mai, o Lună Nouă extrem de sociabilă încheie luna într-o atmosferă înălțătoare, plină de prietenie.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste mai 2022 Leu

Pe 20 mai, Soarele intră în casa prietenilor, aducându-ți râsete și un sentiment de optimism care să contracareze orice efecte reziduale ale Eclipsei. Cu toate acestea, în jurul datei de 22 mai, când Mercur retrograd intră înapoi în zona profesională ai grijă să nu dai o impresie greșită la locul de muncă.

Eclipsa de Lună din 16 mai prefigurează surprize sau șocuri legate de proprietățile tale sau de cercul familial. Când vei privi în urmă la această Eclipsă, o vei recunoaște ca fiind un mare punct de cotitură, dar, la momentul respectiv, tulburările emoționale pot fi foarte reale și intense. Păstrați-ți calmul!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Leu. Soarele intră în casa prietenilor