Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Berbec. Schimbare în plan financiar

Horoscop mai 2022 Berbec. Pe măsură ce începe luna mai, viața sentimentală se modifică. Pe 2 mai, Venus intră în Berbec, astfel că exprimarea completă a sentimentelor tale este o metodă bună pentru a-ți îmbunătăți viața amoroasă. Dacă ești în căutarea unei schimbări în modul în care arăți sau a unei creșteri a încrederii și a stimei de sine, această schimbare de semn Venus este promițătoare.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 17:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Berbec - Shutterstock

Jupiter intră în Berbec pe 10 mai, într-o explozie de optimism, pasiune și entuziasm. Dacă valorifici această energie, cerul este limita! Cu toate acestea, deoarece Mercur devin retrograd în aceeași zi, fii cu ochii în patru la probleme de comunicare sau defecțiuni tehnologice. Rămâi răbdător, iar dacă tehnologia nu tel ajută, fă lucrurile în stil vechi.

Horoscop bani mai 2022 Berbec 

Pe 22 mai, Mercur retrograd va intra în zona banilor, determinându-te să îți reconsideri finanțele. O schimbare ar putea fi esențială, dar cu planeta care te guvernează, Marte, care intră în Berbec pe 24 mai, vei fi într-o poziție bună pentru a face tot ce este necesar.Pe 28 mai, Venus părăsește Berbecul și intră în zona valorilor tale, ceea ce reprezintă o perioadă ideală pentru a te relaxa sau pentru a te răsfăța cu delicatesele preferate. Pentru că Luna Nouă din 30 mai are o atitudine atât de socială, de ce să nu închei luna cu o petrecere?!

Horoscop dragoste mai 2022 Berbec 

Pe acelaşi subiect

Obligațiile emoționale sau financiare trebuie plătite, iar eclipsa de Lună din 16 mai poate aduce repercusiuni grave dacă nu reușești să faci acest lucru. Înainte de Eclipsă, fii conștient de responsabilitatea pe care o ai față de ceilalți și depune toate eforturile pentru a face ceea ce trebuie. Odată ce Soarele își va schimba semnul, pe 20 mai, va fi mai simplu să gestionezi efectele ulterioare ale Eclipsei.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Berbec. Schimbare în plan financiar