Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Scorpion. Seninătate, tandrețe și încredere în relații

Horoscop mai 2022 Scorpion. La începutul lunii mai, viața va părea, cel mai probabil, să se desfășoare destul de frumos, datorită influenței blânde a lui Venus, care își va schimba semnul zodiacal pe 2 mai.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 17:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Scorpion - Shutterstock

Începând cu 10 mai, Jupiter oferă strălucire, vitalitate și libertate rutinei tale zilnice, permițându-ți să te simți mai puțin împovărat de îndatoriri.

Horoscop bani mai 2022 Scorpion

Cu toate acestea, Mercur intră în retrogradare în aceeași zi, într-una dintre cele mai profunde și mai complicate secțiuni ale hărții tale, și este posibil să fii chinuit de regrete legate de trecut sau de dorința de a modifica lucruri care nu se află sub controlul tău. Eclipsa de Lună din Scorpion, din 16 mai, sporește și mai mult această impresie.

Această influență lunară poate provoca unele tulburări în viața ta, făcându-te să-ți pui la îndoială identitatea și direcția în care te îndrepți. În acest moment, este esențial să fii puternic și susținut din punct de vedere emoțional.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste mai 2022 Scorpion

Pe 20 mai, Soarele își schimbă semnul, ceea ce ajută la calmarea și așezarea emoțiilor tale. Pe 22 mai, Mercur, rămas retrograd, vine înapoi în casa iubirii, ceea ce este minunat, și ar putea fi cu adevărat un efect extraordinar pentru tine, deoarece te încurajează să regândești și să reinventezi viața pe care o aveți împreună.

Când Marte își schimbă semnul pe 24 mai, te vei simți mult mai stăpân pe situație. Acest te ajută să preiei controlul asupra vieții. Între timp, pe 28 mai, Venus se mută în casa iubirii, aducând seninătate, tandrețe și încredere în relații. Pentru sprijin în ceea ce privește sănătatea ta mentală, privește Luna Nouă care este extrem de pozitivă, în 30 mai.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Scorpion. Seninătate, tandrețe și încredere în relații