Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Peşti. Tensiunile financiare se vor atenua semnificativ

Horoscop mai 2022 Pesti. Mercur staționează retrograd în casa familiei, în data de 10 mai. Acest lucru te poate determina să cercetezi un secret de familie sau să te întorci la un loc frecventat în copilărie.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 17:47

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Peşti - Shutterstock

Pot apărea șocuri și surprize în călătorii sau programe de învățare în timpul eclipsei de Lună din 16 mai. Merită să fii pregătit pentru orice, așa că ai un plan de rezervă, pentru orice eventualitate.

Horoscop bani mai 2022 Pesti

Este posibil ca tensiunile financiare să se atenueze semnificativ în luna mai. Pe 2 mai, când Venus, planeta banilor, intră în acest sector al hărții natale, s-ar putea să îți fie greu să te încadrezi într-un buget. Începând cu 10 mai, Jupiter, planeta abundenței, luminează casa banilor, permițându-ți nu doar să îți îmbunătățești aspectele financiare.

Horoscop dragoste mai 2022 Peşti

Pe acelaşi subiect

Când Soarele schimbă semnul zodiacal pe 20 mai, atenția ta se mută pe familie, dar cu Mercur retrograd s-ar putea să-ți fie greu să te exprimi pe deplin. Pe 24 mai, Marte intră în această parte a hărții tale, dându-ți un impuls financiar astfel încât să poți folosi energia lui Marte pentru a-ți îmbunătăți nivelul de trai.

S-ar putea să te simți epuizat și obosit de grijile zilnice atunci când Venus își schimbă semnul pe 28 mai. Mai mult timp petrecut acasă și mai puțin timp de socializare ar putea fi benefic două zile mai târziu, cu Luna Nouă care strălucește din casa familiei pe 30 mai.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Peşti. Tensiunile financiare se vor atenua semnificativ