Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Fecioară. Explozie de senzualitate, pasiune și intensitate emoțională

Horoscop mai 2022 Fecioară. Pe 2 mai, Venus își schimbă semnul, aducând în astrograma ta o explozie de senzualitate, pasiune și intensitate emoțională. Deși invidia poate fi o problemă, aceasta este o veste excelentă pentru majoritatea relațiilor.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 17:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Fecioară - Shutterstock

Dacă ai nevoie să lucrezi la încrederea în relația ta, schimbarea de semn zodiacal a lui Jupiter, pe 10 mai, te poate ajuta foarte mult. Acest moment oferă o energie optimistă, sinceră și caldă mai ales pentru partner. Cu toate acestea, fii prudent la locul de muncă pe 10 mai, când Mercur, planeta care te guvernează, intră în retrogradare în zona ta profesională. Asigură-te că știi ce se așteaptă de la tine și, la rândul tău, ce aștepți de la ceilalți.

Horoscop bani mai 2022 Fecioară

Comunicarea perturbată ar putea fi la baza dramei eclipsei de Lună din 16 mai. Șocurile sau surprizele sunt legate de vecinii sau frații tăi, uneori prin scrisori, e-mailuri sau apeluri telefonice neînțelese, fie în mod legitim, fie intenționat.

Pe 20 mai, lasă în urmă agitația când Soarele intră în casa carierei, reaprinzându-ți motivația și extinzându-ți orizonturile la locul de muncă. Cu toate acestea, verifică de două ori orice plan de călătorie, deoarece Mercur retrograd va intra în casa drumețiilor pe 22 mai.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste mai 2022 Fecioară

Pe 24 mai, Marte își va schimba semnul, iar dorința din viața ta amoroasă s-ar putea transforma în furie sau agresivitate. Așa că pregătește-te pentru un interludiu pasional, dar dificil în relație. Din fericire, pe 28 mai, Venus intră în casa călătoriilor, exact la timp pentru ovacanță romantică ce poate fi destul de terapeutică. Cu toate acestea, Luna Nouă din 30 mai strălucește puternic din zona ta profesională, determinându-te să te miști rapid pentru a-ți maximiza perspectivele.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Fecioară. Explozie de senzualitate, pasiune și intensitate emoțională