Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Săgetător. Marte va intra în casa fericirii, aducând o explozie de vitalitate

Horoscop mai 2022 Săgetător. Pregătește-te pentru un început de mai distractiv și interesant! Pe 2 mai, Venus își schimbă semnul, acordându-ți o multitudine de idei distractive.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 17:48

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Săgetător - Shutterstock

Odată ce Jupiter, planeta care te guvernează, intră casa capriciilor și a plăcerilor, este posibil ca lucrurile să îți scape de sub control. Exuberanța abundă în jurul tău, dar fii precaut în fața tendințiilor iraționale.

Horoscop bani mai 2022 Săgetător

Acțiunile au repercusiuni chiar și atunci când Jupiter este la comandă. Păstrează o cuminicare permanentă cu persoanele importante, odată ce Mercur va intra în retrogradare pe 10 mai. Cineva se poate simți jignit sau neglijat dacă ceea ce spui este confuz. Eclipsa de Lună din 16 mai creează un sentiment de uimire - sau de șoc – mai ales în cadrul relațiilor.

Horoscop dragoste mai 2022 Săgetător

Pe acelaşi subiect

Pe 20 mai, Soarele intră în casa iubirii, inundându-ți toate conexiunile cu căldură și lumină. Câteva zile mai târziu, Mercur retrograd diminuează presiunea asupra comunicării din viața ta amoroasă. Pe 24 mai, Marte va intra în casa fericirii, aducând o explozie de vitalitate. Cu toate acestea, fii atenți la latura ta egoistă în această perioadă și încearcă să îți stăpânești nepăsarea.

Pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, Venus își schimbă semnul pe 28 mai, aducând o atitudine mai relaxată în ceea ce privește listele cu lucruri de făcut, care sunt din ce în ce mai mari. Cu toate acestea, pe măsură ce luna mai se apropie de sfârșit, Luna Nouă din casa dragostei de pe 30 mai îți va face cu siguranță inima să cânte.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Săgetător. Marte va intra în casa fericirii, aducând o explozie de vitalitate