Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2022 Gemeni. Eclipsa de Lună aduce o schimbare importantă

Horoscop mai 2022 Gemeni. Intrarea lui Venus în zona ta socială, pe 2 mai, te va îndemna probabil să începi luna mai într-un mod convivial.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 13:50

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop mai 2022 Gemeni - Shutterstock

Aceasta este o energie de înaltă tensiune, plină de viață, care poate fi foarte distractivă. Exuberantul Jupiter intră, de asemenea, în această zonă a hărții tale pe 10 mai, așa că nu fi șocat dacă te trezești că îți faci noi prieteni și fani mai repede decât crezi!

Horoscop bani mai 2022 Gemeni

Cu toate acestea, planeta care te guvernează, Mercur, intră în retrogradare în aceeași zi, ceea ce ți-ar putea zdruncina încrederea. În această perioadă, acordă o atenție deosebită detaliilor, deoarece micile erori pot escalada rapid în probleme majore. Pe 16 mai, Eclipsa de Lună va oferi dramatism sau o schimbare în rutina zilnică a muncii tale. S-ar putea să crezi că schimbările sunt nedrepte dar să te opui acestora nu te va ajuta.

Horoscop dragoste mai 2022 Gemeni

Pe acelaşi subiect

Caută un mediu mai favorabil atunci când Soarele va intra în Gemeni câteva zile mai târziu, pe 20 mai. Mercur retrograd se mută înapoi în zona spirituală a hărții tale natale, determinându-te să îți reconsideri obiectivele. Când Marte schimbă semnele zodiacale pe 24 mai, atitudinea ta socială revine, încurajându-te să cunoști mai multe persoane noi. Pe 28 mai, când Venus își schimbă semnul zodiacal, ai putea începe o relație puternică cu cineva nou. Luna mai se încheie într-o notă foarte optimistă, cu Luna Nouă în Gemeni, în 30 mai și există o mulțime de oportunități aici.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2022 Gemeni. Eclipsa de Lună aduce o schimbare importantă